Skocz do zawartości

Grupa Siciliano

Siciliano

Rekomendowane odpowiedzi

No ok. Doszedł teraz kolejny katalog do kolekcji, dostępny jest pod adresem:

https://informatorkatalogowy.org.pl

By sprawdzić co i jak daję na początek do niego trochę darmowych kodów:

X277B277

X5H45935

X9379Z57

X878S243

X8M54354

X86398L4

X45G7839

X964436W

X3389X63

X385525R

X737U888

X68X3936

X99572B4

X254S956

X8835M83

X7943E23

X932779C

X36J3737

X7878X27

X4K63284

Do tego dorzucam do https://www.pozytywnykatalog.net.pl kilka gratisowych kodów:

X64226N4

X48973H9

X744464P

X32A5458

X6Z28892

X4K86572

X753469M

X346425A

X45346M9

X393J388

Temat pozytywnego katalogu można zamknąć.

Potrzebujesz linków? Pisz!

InformatorKatalogowy

Dziękuję za X7878X27

Interesujesz się turystyką? Jestem pasjonatem regionalnych wypraw rowerowych, pieszych i wodnych - głównie z zachodniej Polski. Opisuję szlaki turystyczne - oficjalne i nieoficjalne - zapraszam :) : https://turystyka.e-mucha.info/szlaki-turystyczne/

Zabezpieczenie płatnością jest trochę a nawet zupełnie odstraszające dla użytkowników szukających darmowego wpisu i może znacznie przystopować rozwój katalogu. Może nie doczytałem, może nie wnikałem ale od razu dałbym sobie spokój jak 98% czytelników. Może to kwestia skryptu, ja mam potwierdzenia mailowe dla bezpłatnych wpisów i moderację więc raczej spam nie przechodzi. Opcja masowego kasowania wpisów z listy też jest nie zła. Jak widzę w tytule hack , crack,dziwki, kokaina to nawet nie czytam opisu. Dzisiaj właśnie ktoś dodał "legalny" sklep z kokainą , haszem i dopalaczami, nie wiem na co liczył.

Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy.

Cena jest niska lecz na razie katalog nie za wiele za nią oferuje. Moje darmowe też z założenia nie mają być darmowe. Jest to okres rozbiegowy lecz w tym czasie jednak są darmowe aż do momentu gdy właśnie nabiorą mocy. Każdy ma własną strategię, jednak z tego co czytałem i z doświadczenia wiem że opłata lub wymóg linku zwrotnego w nowym katalogu po prostu go zabija. No chyba że ktoś ma jakiegoś asa w rękawie....

Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy.

w tej tali posiadam podwójnego Jokera :D bardzo dobrze że rozdawane są kody do płatnych katalogów :)

Wszystko o zdrowym odżywianiu i odchudzaniu - dietaiodchudzanie.pl 

Jakatorebka.pl - znajdź swój pomysł na idealny prezent. 

Wszystko o laptopach - grupaemiter.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności