Skocz do zawartości

[Współpraca] Pozycjonowanie

perone

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję osoby do współpracy osobę/podwykonawcę przy pozycjonowaniu/link buildingu serwisów/stron/sklepów - kompetentnych z umiejętnościami i doświadczeniem popartym portfolio.

Wymagania:

- doświadczenie poparte sukcesami

- rozumienie SEO, dostosowanie się pod zmiany algorytmu, pozycjonowanie zgodnie z dobrymi praktykami

- rzetelność i sumienność, terminowość

- wypracowane metody działania

- umiejętność korzystania z narzędzi (bez spamowania, bez swli, bez ogólnodostępnych baz precli (płatnych czy darmowych), bez kat. multikodów)

- zdobywanie linków z dobrych źródeł

- doradztwo/propozycje ulepszania działań

Poszukuję osób kompetentnych z umiejętnościami którzy znają się na rzeczy i wykonują pracę terminowo i jest z nimi stały kontakt - interesuje mnie tylko dłuższa współpraca z osobami które zajmują się tym na co dzień.

Obecnie mam około 20 stron na 2/3 średnie frazy, 4 na około 10 fraz i zaraz 2 sklepy. Projekty optymalizowane, rozwijane itd. W tym są strony w wersji pod naszych sąsiadów na osobnych domenach .cz .sk. .ua .ru (również potrzeba budowania linków)

Brakuje mi już czasu na ogarnianie wszystkiego dla stron/firm wykonuje wiele innych działań i dlatego potrzebuję solidnego wsparcia w tym temacie.

Proszę o przesłanie propozycji współpracy, propozycji zakresu działań/orientacyjnej ceny, portfolio.

Szczegóły podeślę wybranym osobie/osobom.

W razie gdy pojawią się jakieś pytania zapraszam do kontaktu.

Mail: 3pero@poczta.fm

Tytułem: Współpraca SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności