Skocz do zawartości

4 tys uu dziennie

adek

Rekomendowane odpowiedzi

mam inne odczucia. w sporej większości pokrywa mi się ich prognoza z tym co jest na stronie.

zobacz może na ustawienia kraju/języka (spore znaczenie).

Normanos tak jednak przy stronach gdzie np. wpada dziennie 10-100 newsów to ten program na krótką mete. ;) Ale na każdą stronę można patrzeć indywidualnie, w moim przypadku testowałem na kilku stronach i szczerze powiem nie bardzo mi się to opłacoło.

obawiam się, że na stronie tego rodzaju bedzie przewaga reklam charytatywnych

Napewno będą reklamy R***a M***a bo nie wierze, żeby Oj*** Dy****r nie wykupił reklam ;)

normanos

czy uważasz że AdSense to pępek świata? i czy niewiedza odnośnie skuteczności akurat AdSense przekreśla mnie jeśli chodzi o e-marketing ?? Wiesz gdybym zadawał takie pytania odnośnie adwords to byłyby większe podstawy do takiej krytyki.

Pewnie zapytasz dlaczego? Przecież są to 2 kampanie proponowane przez google. Ano dlatego że nigdy nie musiałem interesować się tym z poziomu mojego klienta, z całym szacunkiem do AdSense ale żadnemu klientowi nie zaproponowałbym umieszczanie wyświetlania się reklam na jego serwisie.

Nie chodzi mi o to że myslałem że wszyscy na tym forum zarabiają tyle (20 zeta), chodziło mi właśnie o tę konkretną formę zarabiania. Nikt nie pracuje za 20 zeta, ale nikt też chyba się nie ogranicza to zarabiania wyłącznie na AdSense , chyba że się myle ;)

Kiedyś korzystałem z AdSense i po miesiącu miałem zero na koncie, AdSense wrzuciełm na 2 katalogi dlatego zapytałem o sensowność tego przedsięwzięcia przy tego typu serwisie (dużo odwiedzin ale target kiepski)

Pozdrawiam ;)

czy uważasz że AdSense to pępek świata?

tak ;)

[...] byłyby większe podstawy do takiej krytyki.

to nie krytyka, to lużne prywatne spostrzeżenie.

ale nikt też chyba się nie ogranicza to zarabiania wyłącznie na AdSense , chyba że się myle ;)

zakładając przychodzy 2-12k zł i pomijając inne "drobne" przychody z PP, innych reklam etc. to tak, znowu się mylisz ;)

Wiesz, polemikę kto się myli odłóżmy do lamusa, nie zgodzę się że głównym dochodem ludzi z tego forum jest AdSense ;) Chyba że jestem odosobnionym przypadkiem, i zapewne się zdziwisz biorąc pod uwagę ,,swoje luźne spostrzeżenia” ale ja 90% kasy generuje z pozycjonowania ;) Ale nigdy nie odważyłbym się na podawanie jakichkolwiek kwot, to trochę niedojrzałe (ot, takie moje luźne spostrzeżenie) :)

Ponadto jako że założyłem ten wątek i otrzymałem wszystkie niezdędne mi informacje proszę Ciebie Szanowny Adminie o zamknięcie go ;)

nie zgodzę się że głównym dochodem ludzi z tego forum jest AdSense ;)

zaraz, zaraz... a gdzie w poprzedniej wypowiedzi było _NA TYM FORUM_? Nigdzie. Uważasz to forum za pepek świata? ;)

Ale nigdy nie odważyłbym się na podawanie jakichkolwiek kwot, to trochę niedojrzałe (ot, takie moje luźne spostrzeżenie) :)

niedojrzałe to jest wydawanie sądów na podstawie spekulacji. ani to moje kwoty, ani twoje, tylko kogoś tam. Ani to moje wylaczne zarabianie na AS, ani twoje tylko kogos tam. To że my tego nie doświadczamy nie znaczy, że NIKT.

Ponadto jako że założyłem ten wątek i otrzymałem wszystkie niezdędne mi informacje proszę Ciebie Szanowny Adminie o zamknięcie go ;)

oki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności