Skocz do zawartości

[Szukam] pracy jako copywriter

Isztar

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję pracy zdalnej jako copywriter.

Doświadczenie

Posiadam 8-letnie doświadczenie jako dziennikarka, redaktorka, korektor oraz copywriter. Pracowałam w tygodniku, byłam redaktorem naczelnym w portalu internetowym, prowadzę dobrze prosperującego bloga w niszowej dziedzinie, zajmowałam się tłumaczeniem tekstów ENG -> POL. Współpracowałam i współpracuję jako copywriter z kilkoma sporymi firmami zajmującymi się pozycjonowaniem i marketingiem internetowym.

Tworzę teksty preclowe, zapleczowe, mogę prowadzić blogi. Piszę również opisy do katalogów, tworzę teksty z synonimami. Potrafię obsługiwać takie systemy zarządzania treścią jak Joomla!, Drupal, Wordpress, a także platformy blogowe. Tworzę teksty wysokiej jakości, specjalistyczne, poradniki, przewodniki, a także notki prasowe. Zajmuję się również social mediami, kontaktami z prasą, zarządzaniem zespołem pracowników. Wszystko oczywiście potwierdzone doświadczeniem. Mogę pracować również w sytuacjach, gdy trzeba szybkiego stworzenia tekstu. Piszę oczywiście teksty zgodnie z zasadami SEO. Mieszczę się w ramach wyznaczonych przez zleceniodawcę - nie piszę mniej/więcej, nie trzeba tego poprawiać. Dziennie przy jakości preclowej/zapleczowej mogę napisać do 30-40 tys. zzs, przy regularnej pracy pewnie więcej.

Wykształcenie

Posiadam wyższe wykształcenie w kierunku filologia polska z ukończonym w ramach programu studiów kursem redakcji oraz korekty. Dodatkowo stale się kształcę, realizując rozmaite kursy, nabywając wiedzę praktyczną z rozmaitych dziedzin.

Czego szukam?

Opcja pierwsza (wymarzona ;) ): szukam stałej pracy na pełen etat z umową o pracę. Opcja druga: szukam stałej pracy na odpowiednik pełnego etatu (stałe godziny pracy) albo na wykonanie danego dzieła przy założeniu stałych, codziennych zleceń, z możliwością dalszego rozwoju i dokształcenia się m.in. w zakresie narzędzi Google oraz pozycjonowania. Opcja trzecia: szukam stałej współpracy z profesjonalną firmą na umowę "śmieciową" z możliwością jednoczesnego zdobywania doświadczenia i wiedzy, jak wyżej.

Kanały kontaktu

Możliwy stały kontakt przez maila, Skype, telefon.

Interesuje mnie współpraca/praca zdalna w ramach wynagrodzenia adekwatnego do doświadczenia oraz umiejętności.

Wstępny kontakt, przesłanie CV, zapraszam na maila: isztar.inanna@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności