Skocz do zawartości

Charytatywnie - pomoc dzięki forum

ap_seo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisałem już jeden temat w dziale forum - charytatywnie.

Mam pytanie,

jak jeszcze można pomóc?

Oprócz tego będę chciał próbować pomóc jeszcze co najmniej jednej osobie - także proszę o wszelkie rady i sugestie.

Czy orientuje sie ktoś może na jakiej zasadzie można umieścić baner po prawej stronie?

Z góry dziękuję

nie obraź się ale w tym momencie temat przeglądnęło 50 osób a nikt nic nie napisał. Wiesz czemu ? To złe miejsce. Ludzie wchodzą tu żeby sobie poprawić humor. Każdy widzi co się dzieje na ulicach i każdy zna kogoś komu los "spłatał figla". Dziś byłem na pogrzebie 42 letniej kobiety która zmarła na raka piesi. Zostawiła 4-ro i 15-to letnie dzieci . Nie jestem bez serca ale ...

Wyobraź sobie że jesteś na imprezie i wbija ktoś kto opowiada o swoich bolączkach i smierci kogoś z rodziny - robi się "kwas"

Czy orientuje sie ktoś może na jakiej zasadzie można umieścić baner po prawej stronie?

moze mail do administracji ?

Wybacz nie wytrzymałem

ale jak najbardziej mozna pomagajac poprawic humor, sobie rowniez!

akurat znam ta sytuacje -(niestety nie umiem jej dokladnie opisac, nigdy nie mialem talentu, a do tego jeszcze moje osobiste problemy) - i wiem jak wiele mozna dobrego dla nich zrobic.

O! Pozwole sobie przytoczyć fragment z innego ogłoszenia "Nasz synek ma szansę funkcjonować

normalnie w społeczeństwie pod warunkiem

bardzo intensywnej terapii,

która musi być przeprowadzona jak

najwcześniej, a przede wszystkim

systematycznym" a ja od siebie mogę dodać że mama Wiktora jest wyjątkowo oddana i na pewno to nie będą zmarnowane pieniądze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności