Skocz do zawartości

Czy to koniec kinomaniaka?

Anonim44

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Za same linki w Polsce nikt nic nikomu nie zrobi .

W takim razie warezy by stały, strony z pedofilią dziecięcą i inne chore rzeczy też by sobie spokojnie egzystowały., W końcu ktoś tam tylko daje linki do zdjęć.

Faktem jest, że sami administratorzy/moderatorzy - pracownicy kinomaniaka wrzucali swoje filmy na hostingi, bo bardzo często przed odcinkami jest we wbudowanych napisach informacja "Nowości zawsze najszybciej na kinomaniaku".

"Donna mamma es ch*joczita."

- Tytus Bomba

• 2 miesiące temu...

Za same linki w Polsce nikt nic nikomu nie zrobi .

Powiedz to temu który dostał za "same linki" wyrok :D

Własność intelektualna do 70 lat od śmierci autora dla np. filmu "Sami-Swoi" jest dużą przesadą.

Własność intelektualna (autorskie prawo) jest wieczne i niezbywalne, chodzi o prawa majątkowe. Dlaczego miało by być inaczej jak w przypadku dóbr materialnych ? Przykładowo - ojciec zostawia w spadku kamienicę czynszową synowi. Dlaczego autor przeboju (evergreena na którym zarabia wytwórnia) miałby być traktowany inaczej ? ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ostatnio jak byłem na komendzie to jeden z policjantów oglądał na YT

Ja znam lepszy numer .

Jak byłem u rodziców znajomy z osiedla (policjant ) zaczepił mnie z pytaniem o nawigację. Dostał nawigację od neostrady, a tam jest tylko mapa Polski. Gościu pobrał sobie mapy z internetu i pyta się mnie co ma zrobic, bo nie działają i generalnie jak to z "cracować"

Nie pomogłem mu, bo pomyślałem, że to jakaś prowokacja . Jak się potem okazał nie była to prowokacja, bo gościu poszedł z tym do lombardu, który prowadzi mój kumpel, a on zrobił mu to za 20 zł :). Dodam, że to czynny policjant :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności