Skocz do zawartości

Czy to koniec kinomaniaka?

Anonim44

Rekomendowane odpowiedzi

Kto nie miał zamiaru iść np. na Ironmana do kina i tak nie pójdzie. A jak obejrzy pierwszą część i mu podpasuje to na dwójkę może już wybierze. Przy okazji opinie wyda, będą statystyki oglądalności, więc i wytwórnie wiedzieć będą jak ściągnąć widza na przyszłość. To szczersze badania niż jakaś tam ankieta.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dodam, że to czynny policjant

Mało Ty wiesz o policji :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

czemu nikt(?) się tego nie czepia?

Bo usuwają do 24h jak dostaną maila z wytwórni?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Mam takie pytanie przy okazji. Jak wygląda sprawa z YouTube, masa tam jest filmów, czemu nikt(?) się tego nie czepia?

Bo skala jest zbyt mała żeby nią sobie głowę zaprzątać. W innych zagranicznych portalach filmy z lektorem też dłużej trwają. Gdy ich angielskojęzyczne odpowiedniki są podmieniane co kilka godzin

Quas Primas

fajna ta stronka kinoman.

jeśli to dalej ten sam serwis to strategia bardzo mądra zamknęli cos startego

to co miało juz zarobić zarobili.
Teraz stagnacja na chwile i dalej kroimy miliony , można można tylko trzeba wiedzieć jak.

co do wypowiedzi.
odnośnie chomikuj to też sie biorą za nich powoli, powoli, powoli.

Dziś internet jest ogromnym źródłem pieniędzy więc każdy chce "dziabanać" kawałek tego tortu :)

ale zarobią zawsze najwięcej starzy wyjadacze bo maja juz markę :)

"Policja ustaliła, że za serwisem kinomaniak.tv, udostępniającym filmy i seriale w internecie (rzecz jasna, bez stosownych praw do dystrybucji) przynoszącym swoim właścicielom dochody rzędu 300 000 PLN miesięcznie stoi …51-letni Ryszard B., były naczelnik wydziału zwalczania korupcji i przestępczości gospodarczej."

https://niebezpiecznik.pl/post/byly-oficer-cbs-kierowal-kinomaniakiem/

wydaje mi się, iż diametralna różnica polega na tym, że większość klonów daje link, a oni jak i kilka innych podmiotów trzymało to na swoich prywatnych hostingach czy serwerach

przykład kinomaniak.tv=videoslaher.com (padł razem z nimi ;) choć teraz zmienił się właściciel

Ja tam korzystam z takowych opcji (zresztą tylko bezpłatnych), bilet na bylę szmirę do kina kosztuje 25 zł (choć nie odmówię sobie takiej wizyty teraz byłem na nowych 300stu, ale to taki dramat historyczny z wątkiem miłosnym ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności