Skocz do zawartości

Jak pozycjonowac strone z video?

hiroszi

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jak się domyślacie po tytule chciałbym pozycjonować stronę z video a dokładniej z filmami online i tutaj jest problem bo ja nie wiem jak zacząć. Dodałem stronę do kilku katalogów zrobiłem konta społecznościowe tej witryny dodałem kilka linków dofollow choć z mało znaczących stron bo takie cenione w tematyce filmow raczej mają nofollow i pytanie do was co ja mogę zrobić żeby wypozycjonować stronę na np.filmy online ,filmy online bez limitu itd..

Filmy online bez limitu za darmo dla każdego

Nie chcesz pozycjonować strony, tylko chcesz wypozycjonować spam. Spamu się nie pozycjonuje, tylko wbija w TOP, bo nie ma mowy o długofalowości takiego rozwiązania. Jak chcesz pozycjonować - zadbaj o optymalizację strony. Jak chcesz wbijać, czeka Cię przeprawa przez SEO oraz spore inwestycje.

i opis skopiowany z filmweb

zayebista treść. odpuść sobie pozycjonowanie jak nie masz zamiaru zadbać o wartość merytoryczną strony.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

zayebista treść. odpuść sobie pozycjonowanie jak nie masz zamiaru zadbać o wartość merytoryczną strony.

Myślisz że jak się dodaje po 20 filmów dziennie to dam rady przygotować do każdego filmu indywidualny opis? a dodawanie po 1 film dziennie mija się z celem , a nikt mi raczej za darmo nie będzie mi pisać opisów , więc co proponujesz?

@up zrobić stronę, która zachęci do publikowania treści przez użytkowników - czytaj: recenzje użytkowników.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Google to nie obchodzi że nie dasz rady. Twoja strona to śmietnik - nie masz szans być wysoko.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Myślisz że jak się dodaje po 20 filmów dziennie to dam rady przygotować do każdego filmu indywidualny opis? a dodawanie po 1 film dziennie mija się z celem , a nikt mi raczej za darmo nie będzie mi pisać opisów , więc co proponujesz?

Nie musisz do każdego filmu pisać nowych treści, wystarczy lekkie zredagowanie treści z filmweba. Wymień co 3 słowo, czasem zmień szyk zdań i to przyniesie korzyść. Ponadto pewnie wrzucasz też obrazki (okładki,plakaty czy co tam jest)- zmień (lub jak nie ma- dodaj) treści atrybutów alt grafiki.

To daje max. 3 minuty na film, a jak się wprawisz to znacznie mniej. :)

MKucinski to jakim cudem np. po wpisaniu "filmy online" pojawiają się portale z filmami online gdzie jest tylko kategoria opis okładka i link do video i utrzymują się te strony bardzo długo(kilka lat) na takich frazach

Zrób sobie audyt - zrozumiesz.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No dokładnie, cała rzecz aby cała strona nie była kopiuj - wklej. A co do reszty to co by nie mówić potrzebne są .... linki :) Byle z różnych źródełek i nie wszystkie oczywiście na frazę - filmy online :)

Jak uda ci się zachęcić jakiś użytkowników to jak wyżej padła już opcja, że oni sami mogą tworzyć treści.

Tych stron z filmami trochę już jest więc po prostu strona musi być TEŻ ciekawa. Bo samo posiadanie filmiku to nie wielki sukces bo jest jeszcze tysiące miejsc gdzie się go znajdzie.

Z takim podejściem to ty g**no zrobisz. Masz trzy wyjścia:

1) Zlecać te teksty copywriterom

2) Kopiować tekst z film weba i wrzucać do Synogloty (oprogramowanie jednego z formiczów - poszukaj w dziale z narzędziami). Będzie miał z tego mieszankę wedlowską, ale przynajmniej unikalną.

3) Pisz sam z palca wzorując się na filmwebie.

Tak jak inni napisali - najpierw zadbaj o content a dopiero potem o resztę.

Kocham Polskę

Z takim podejściem to ty g**no zrobisz. Masz trzy wyjścia:

1) Zlecać te teksty copywriterom

2) Kopiować tekst z film weba i wrzucać do Synogloty (oprogramowanie jednego z formiczów - poszukaj w dziale z narzędziami). Będzie miał z tego mieszankę wedlowską, ale przynajmniej unikalną.

3) Pisz sam z palca wzorując się na filmwebie.

Tak jak inni napisali - najpierw zadbaj o content a dopiero potem o resztę.

No dobrze czyli jedyne co moge zrobic to zmieniac opis filmu na wlasny ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności