Skocz do zawartości

Jak pozycjonowac strone z video?

hiroszi

Rekomendowane odpowiedzi

Nie musisz się pozycjonować na filmy online, a pozycjonować popularne filmy. Przykładowo: Wilk z Wall Street online - coś w ten deseń. Będziesz miał dużo łatwiej zdobyć widzów. Zresztą patrząc na twoje doświadczenie i budżet, to nie jest to tematyka dla Ciebie.

Kocham Polskę

Bo samo posiadanie filmiku to nie wielki sukces bo jest jeszcze tysiące miejsc gdzie się go znajdzie.

Mylisz się kolego. Jest już kilkadziesiąt tysięcy.

No dziękuje za (chyba)dobre rady ale mam też pytanie czy dodawać filmy regularnie np.dziennie 5 filmów czy co 2 dni np.30 filmów ??

Znam strony z ponad 30 tysiącami filmów, i są one w czarnej dziurze i tam pozostaną.

Tak więc ilość nie ma większego znaczenia.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Tak sobie myślę... na początek powinieneś pomyśleć o dobrej stronie z dobrymi i interesującymi filmami, nie koniecznie SF, ale i dobre nowe dokumenty... (nie są złe)... i na 10000000% jedna osoba sobie z tym nie poradzi... trzeba mierzyć siły na zamiary... a za free to grupka zapaleńców może zrobić a nie jedna osoba z podstawową wiedzą...

Zapraszam na lotnisko modlin

Tak sobie myślę... na początek powinieneś pomyśleć o dobrej stronie z dobrymi i interesującymi filmami, nie koniecznie SF, ale i dobre nowe dokumenty... (nie są złe)... i na 10000000% jedna osoba sobie z tym nie poradzi... trzeba mierzyć siły na zamiary... a za free to grupka zapaleńców może zrobić a nie jedna osoba z podstawową wiedzą...

Kto powiedział ze sam dodaje filmy? :)

Filmy online bez limitu za darmo dla każdego

Ja bym na twoim miejscu zapomniał o takim pomyśle. No chyba, że masz jakiś chwytliwy pomysł dla "siks".

Posłuchaj się starego wyjadacza, który od 8 lat robi w tym biznesie. Pracowałem dla kilku tysięcy tego typu stron, lub sprzedawałem im swój software/skrypty. 99% webmasterów to tacy jak ty, pojedynczy webmasterzy z niewielkim doświadczeniem. Wszyscy oni są w otchłani, alno już dawno ich nie ma.

Spośród moich klientów, którzy sobie radzą to strony niszowe, ale obracające milionami USD także na innym polu (sklepy, fora, itd). Jedna z tych stron to około 5 milionów wizyt dziennie, druga około miliona dzinnie. To są poważne firmy, a filmiki stanowią jedynie atrakcyjny dodatek do ich serwisów.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

@dagre - nie zniechęcaj go tak :) Ja chce to niech robi. Jego małpy, jego cyrk.

Dobra, ładna i ciekawa treściowo (filmowo) strona, mocny nacisk na sociale i wspomniane pozycjonowanie na tytuły filmów mogą coś dać. Ja tej branży nie znam, ale pewnie bym tak postąpił.

Kocham Polskę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności