Skocz do zawartości

AdWords czy pozycjonowanie w co zainwestować 2000zł?

Boguś

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Pozwolę się tu wtrącić. Oczywiście w procesie długofalowym SEO jest bardzie opłacalne niż Adwords itd, frazy proste, budżet nie taki skromny, zawsze się ktoś znajdzie chętny do pracy... Jednak, uważam za dość istotnym w tym zagadnieniu, jakość samej pozycjonowanej strony. Ja ją już widziałem. A co do Adwords, oczywiście narażone jest na ataki ze strony konkurencji, jednak ma jakieś zabezpieczenie przed powtarzającymi się wejściami z tego samego IP, i nie koniecznie reklamy muszą wyświetlać się z boku, to tylko kwestia samej optymalizacji kampanii i samego budżetu.

Jak poprzednicy wspomnieli budżet jest co najmniej wystarczający. Napisz sensowne i dłuższe teksty na stronę i skorzystaj z któreś z ofert linkowania do Ciebie. Myślę, że taki: https://sklep.kulfika.pl/pl/pakiety/20-pakiet-podstawowy.html pakiet spokojnie wystarczy na top10. Pytanie tylko co chcesz osiągnąć i w jakim czasie.

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności