Skocz do zawartości

Spadek pozycji aż tak duży?

hiroszi

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to zgłaszałem ale dlatego, że byłem autorem danych artykułów a nie żeby było fair w taki sposób, że ja nie mogę to inni też nie :)

Wątpię żeby w twoim wypadku ktoś zgłaszał prawa autorskie, bo ta strona jest za młoda po prostu. Skoki jak araszka napisał podejrzewam związane z wybiciem podstron na jakiś czas.

Po prostu na przyszłość pomyśl o tym bo jeśli kiedyś tam zaczniesz figurować w topach to znajda się tacy co nie będą mieć chcieli swoich opisów na twojej stronie, nie musza ale mogą się znaleźc i warto po prostu o tym wiedzieć.

Przestańcie chłopaka wbijać w paranoje, nikt nie będzie zgłaszał strony która jest na 355 miejscu w serpach do G czy innych miejsc. Bo nikt się o tej stronie nie dowie, żadna konkurencja nie zagląda tak daleko, chyba że szukając czyjegoś zaplecza, a nawet jakby zajrzała, po co ma sobie zawracać d..pę. Po 2 tygodniach w necie i 10 dodanych linkach nie ma szans na jakieś pozycje w top na oblegane frazy. Miałeś ruch 0, strona jakimś fartem (G jest teraz nieprzewidywalne) wypłynąłeś na popularny, poszukiwany tytuł i dlatego pojawiły się odwiedziny, algorytm przemielił wyniki i twoja strona znów zaczęła spadać w wynikach, tam gdzie jej miejsce.

Przestańcie chłopaka wbijać w paranoje, nikt nie będzie zgłaszał strony która jest na 355 miejscu w serpach do G czy innych miejsc. Bo nikt się o tej stronie nie dowie, żadna konkurencja nie zagląda tak daleko, chyba że szukając czyjegoś zaplecza, a nawet jakby zajrzała, po co ma sobie zawracać d..pę. Po 2 tygodniach w necie i 10 dodanych linkach nie ma szans na jakieś pozycje w top na oblegane frazy. Miałeś ruch 0, strona jakimś fartem (G jest teraz nieprzewidywalne) wypłynąłeś na popularny, poszukiwany tytuł i dlatego pojawiły się odwiedziny, algorytm przemielił wyniki i twoja strona znów zaczęła spadać w wynikach, tam gdzie jej miejsce.

Generalnie nie jest to do konca nowa strona tylko domena nowa kiedys ta strona była na domenie filmy24.tk i jak sami widzicie nazwa domeny była do du*y a żeby nie stracic mocy zrobilem przekierowanie 301 (domena miala troche linkow-slabsze lepsze wiadomo i pr tamtej domeny to 3) i generalnie nie wiem co sie teraz dzieje Filtra napewno nie ma a przekierowanie domeny na tą nową zrobiłem dokladnie 1 stycznia 2014 wieczorem

Filmy online bez limitu za darmo dla każdego

tak czy inaczej 6K wyświetleń nie pojawia się z kapelusza, nagle taka oglądalność pojawia się gdy wszyscy szukają jakiegoś hasła, i raczej to nie filmy online. Są gwałtowne opady śniegu, nagle wszyscy szukają firm od odśnieżania, są upały 35C wszyscy szukają klimatyzacji itp. Pojawia się (jest promowany) jakiś film, ty wyświetlasz się wysoko, masz taki wynik. Tak jak ktoś doradzał ci przy innym pytaniu skup się na hasłach typu "tytuł" online i " filmy online" to dobrze popłatna fraza, gdzie rządzą poważni kolesie, z dużym doświadczeniem i najnowszym softem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności