Skocz do zawartości

Przejęta domena a fb?

Poco

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem właśnie domenę która była już wcześniej zarejestrowana. Znalazłem że jest fanpage o nazwe www.nazwadomeny.pl. Czy mogę zażądać usunięcia lub zmiany tytułu fanpage. Przecież to ja jestem właścicielem adresu?

| Praca www.s-ki.pl/praca| Ełk www.elk.info.pl jeśli szukasz pracy w Ełku | www.em-meble.suwalki.pl/ - meble Suwałki

Czekam na rozwój sytuacji.

Ja bym nie tracił czasu na niepotrzebną walkę a stworzył własny FP, który może mieć dowolną nazwę i dodał do strony przyciski itp. W wyszukiwaniu wątpię, żeby nazwa tego drugiego FP wpływała na wyniki dotyczące nazwy Twojej domeny.

POLONIA%20IRLANDIA%20LOGO.png Wiadomości z Irlandii: PoloniaIrlandia.pl | Irlandia Forum PoloniaIrlandia.pl/forum

Mam tą sama sytuację, mam domenę która ma fanpage i....4700 fanów ! Fanpage ostatnia aktualizacja w 11.2011 Napisałem do gościa że chcę nabyć ale cisza, nie wiadomo czy podany adres kontaktowy nie był z domeny której gość już nie ma a ja go nie znam. Szkoda posłać do piachu tylu fanów więc nie piszę do fb o usunięcie. Małe szanse na kontakt jak 2 lata nikt nic nie robił w temacie.

Grupa katalogów i stron różnych CRUZA.PL zaprasza do współpracy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności