Skocz do zawartości

Zmarnowane dwa lata. Co robię źle?

slawo2000

Rekomendowane odpowiedzi

oj nie koniecznie,

np. firma SEO jest mała i ma małe zaplecze, więc koszt pozycjonowania może być wyższy w porównaniu do duzej firmy SEO, gdzie ta posiada bardzo duże zaplecze. Z innej strony może to być niski koszt, ponieważ może jest to freelancer, który bierze "tyle i tyle" za swoją prace. Nie raz sie przecież sprawdziło, że drogie oferty są do kitu (i na odwrót). Ogólnie różnie to tak naprawdę bywa ... ;)

Najlepiej firme SEO z polecenia wybierać ... :)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@up, szukasz rozwiązania problemu czy robisz casting?

Chcę rozwiązać problem. Oferty dostałem już po pierwszym czy drugim poście. Z moim poziomem wiedzy na ten temat problemu sam nie rozwiążę.

Ze starą firmą praktycznie się pożegnałem i nie chciałbym znowu zmarnować czasu na kogoś, kto mi nie pomoże. Czy ktoś mógłby mi polecić zaufaną osobę, firmę? Mogę zamieścić ogłoszenie w odpowiednim dziale ale tam mi przecież nikt nikogo nie poleci.

To jest naprawdę ciężki temat dla mnie. Dwa lata działa stronka. Firma, sp.z o.o. zajmowała się pozycjonowaniem

przez cały rok i oprócz filtrów i miejsc 20-50 niczego nie osiągnęła. Jeśli nie znajdę tutaj pomocy to gdzie? Zostanie mi Adwords. W mojej branży jest to średnio opłacalne.

Za 75zł dziennie: CTR- 8,67% CPC-0,38zł mam 200 wejść na stronę i ok 15 zamówień, które nie zawsze przynoszą spodziewany dochód.

@up, szukasz rozwiązania problemu czy robisz casting?

Chcę rozwiązać problem. Oferty dostałem już po pierwszym czy drugim poście. Z moim poziomem wiedzy na ten temat problemu sam nie rozwiążę.

Ze starą firmą praktycznie się pożegnałem i nie chciałbym znowu zmarnować czasu na kogoś, kto mi nie pomoże. Czy ktoś mógłby mi polecić zaufaną osobę, firmę? Mogę zamieścić ogłoszenie w odpowiednim dziale ale tam mi przecież nikt nikogo nie poleci.

To jest naprawdę ciężki temat dla mnie. Dwa lata działa stronka. Firma, sp.z o.o. zajmowała się pozycjonowaniem

przez cały rok i oprócz filtrów i miejsc 20-50 niczego nie osiągnęła. Jeśli nie znajdę tutaj pomocy to gdzie? Zostanie mi Adwords. W mojej branży jest to średnio opłacalne.

Za 75zł dziennie: CTR- 8,67% CPC-0,38zł mam 200 wejść na stronę i ok 15 zamówień, które nie zawsze przynoszą spodziewany dochód.

a tu pac i dzisiaj odpowiedź od wujka googla że filtr ręczny został zdjęty.

Jak rozumiem na dowód tego dostałeś potwierdzenie z GWT ? ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Tak, wczoraj i dzisiaj od jeszcze mojej firmy pozycjonującej. Cytuję dzisiejszą korespondencję.

piszę, bo nie mogę się do Pana dodzwonić.

Jak najbardziej wykonaliśmy pracę o której rozmawialiśmy w piątek, obiecałem pełną mobilizację i tak też zadziałaliśmy.

Na efekt nie trzeba było długo czekać już dzisiaj otrzymaliśmy wiadomość od Google'a, że filtr dla Pana domeny został zdjęty, w załączniku zrzut ekranu.

Nie nadążam trochę, co rozumie Pan przez wysłanie do nas wypowiedzenia? Mogę jedynie napisać, że takie rozwiązanie po prostu się Panu nie opłaca, gdyż jesteśmy na bardzo dobrej drodze do rozwiązania problemów ze spamem na Pana domenie, włożyliśmy w to sporo pracy.

W załączniku poprawiona faktura

Jeżeli chodzi o frazę fotografia, to trzeba się szczególnie przyłożyć, bo spamraporty od "fotografów" fruwają jak anioły w niebie :)

Mam 30 domen robionych własnie na frazy Fotografia ślubna +miasto, z czego już 20 ma filtr ręczny.

Ja wiem jak te frazy robię i wiem za co te filtry są, ale też jestem przekonany, że one sa wynikiem spamraportów

a tu pac i dzisiaj odpowiedź od wujka googla że filtr ręczny został zdjęty.

Jak rozumiem na dowód tego dostałeś potwierdzenie z GWT ? ;)

Spoko, spoko - za chwilę okaże się, że to jakiś szeptany chłyt matetingowy ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

a ja myślę, że koledze slawo2000 nie całą prawdę mówi firma seło..

Na przestrzeni kilku(nastu) ostatnich dni serwis zaczął być linkowany linkami dynamicznymi z systemu wymiany linków E-weblink. Istnieje realne prawdopodobieństwo depozycjonowania strony w wynikach wyszukiwania (linki pochodzą z niskiej jakości stron i posiadają jeden anchor text - wywoływanie zdjęć).

Chyba jednak ktoś z zewnątrz. Jeśli nie, to po co ten email? Nie było zauważalnych spadków ani wtedy ani po nałożonym filtrze ręcznym przez googla

jak nie firma seło dowalała spamem z SWLi to kto - krasnale? wybielają się - po to ten mail..

jaka to branża, że AW wychodzi takie krocie? może to źle zoptymalizowane kampanie?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Witam. Mam takze problem z pozycjonowaniem chociaż troszke inny powód.

Posiadam 3 stronki:

https://www.detektyw-koscielny.pl

https://www.centrum.detektywow.pl

https://www.keskin-savas.pl

Pozycjonuję je już w drugiej firmie.W roku 2013 w okresie 2 miesięcy pozycjonowały je dwie firmy.

Jedna ze stron z 23 miejsca na danej frazy trafiła w niebyt.

Teraz jedna firma pozycjonuje ale strony nie mogą się przebić do top 10, a wcześniej tam bywały.

Jestem laikiem w temacie pozycjonowania. Sam dodaję stronki do darmowych katalogów SEO i branżowych. Ostatnio rozmawiałem z dwoma specjalistami i jeden powiedział że stronki są negatywnie odbierane przez Google. Drugi to wyśmiał.

Proszę specjalistów o radę, co jest nie tak ze stronami.

np. firma SEO jest mała i ma małe zaplecze, więc koszt pozycjonowania może być wyższy w porównaniu do duzej firmy SEO, gdzie ta posiada bardzo duże zaplecze.

nie ma takiej zasady.

Jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś doczytał, że napisałem już.... ogólnie nie ma zasad :P

Ogólnie różnie to tak naprawdę bywa ... ;)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

co jest nie tak ze stronami.

Brak optymalizacji (stopki masakra)

www.detektyw-koscielny.pl

Nad tą nazwą domeny bym sie zastanowił głęboko ;) (rozumiem kwestię promocji nazwiska ale ....)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności