Skocz do zawartości

Ile to kosztuje

raf_79

Rekomendowane odpowiedzi

Nimek to brzmi jak jakaś propaganda

Nie to nie jest propaganda. Takie są fakty.

Powiem tak stronki, ktore robiem jakieś dwa, trzy lata temu mogę sprzedać tanio (mam jeszcze parę layoutów :) ), bo są durzo gorsze od Tych robionych obecnie.

Podobnie jest gdy robisz to hobbystycznie. Takie rzeczy jak dopasowanie projektu do toźsamości wizualnej firmy, przesłanie projektu masz wtedy w d***, bo nawet nie bardzo wiesz o co w tym chodzi, Twój cel to zrobić ładną stronkę.

Mój jest już taki - zrobić dobrze zaprojektowaną stronkę pod kątem grafiki, użyteczności i dostępności do tego z analizą grupy celowej tak, aby strona sprzedawała konkretny produkt usługę.

Powiedz mi a propo tanich stronek - załóżmy, że pod jakieś słowo kluczowe jest 10 stronek składających się z 3 linków ofirmie oferta kontakt (ot typowe polskie badziewie), którą wybierzesz?

A teraz patrzysz na jedenastą która:

1 Ukazuje profesjonalizm firmy

2 Mówi o jej wieloletnim doświadczeniu

3 Wzbudza zaufanie

4 Tego czynnika już nie podam zbyt długo mnie kosztowało zdobycie tej wiedzy :)

5 Tego tym bardziej ;)

I powiedz teraz gdzie byś zadzwonił.

Wniosek: Warto zrobić sobie stronkę za więcej niż 1000-2000 zł, bo to jest inwestycja. Inwestycja, która przynosi korzyści (klientów, buduje markę) przez lata.

Era stron wizytówek powoli dobiega końca i coraz ciężej za pomocą takiego badziewia będzie pozyskać klienta.

I jak powiedział niegdyś Intruder: Ten kto zdaje sobie z tego sprawę pnie się na szczyt - reszta idzie na dno jak Tytanic.

Pozdrawiam lolki.

Wiec jesli chodzi o pytanie głownego tematu to 200-300zl od hobbisty lub od 1000zl w zwyz od profesionalnej firmy, ktora ma licencje chociazby na PS.

Co do wykonywania calych stron...

Jesli chcesz stworzyc zwykla strone domowa to napewno znajdziesz kogos kto Ci to wykona nawet za 200zl, ale jesli interesuje Cie strona firmowa lepsza od konkurencji to musisz duzo wiecej zaplacic.

Ps. jesli szukasz profesionalnych rozwiazan w rozsadnej cenie to napisz na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności