Skocz do zawartości

Pozycja strony vs AdWords

RiT

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Od kilkunastu miesięcy obserwuję te zależności u konkurencji i z dużym prawdopodobieństwem mogę postawić tezę, że jest to ze sobą skorelowane. Mimo, że to mi się nie podoba i stoi w sprzeczności z obraną strategią to na miejscu Google zrobił bym .... dokładnie to samo.

Pompy głębinowe do pobierania wody ze studni zasilania hydroforów i systemów automatycznego.

Wiercenie studni , budowa instalacji hydroforowy i systemów automatycznego nawadniania.

Ja również spotkałem się z takowym przypadkiem, dlatego ze swojej strony uważam, że ADW są jakimś iXowym elementem, który może, lecz nie musi wpłynąć na naturalną pozycję w serpach, ale oczywiście mogę się mylić i mógł być, to tylko przypadek.

Odkrywam przed Tobą wszystkie karty na marketing BLOG. ;)Pozycjonowanie i optymalizacja stron internetowych

pozycjonowanie-chorzow.jpg

Tak ja tez widze taka zaleznosc ze im wyzsza stawka w adwordsie tym wyzsza pozycja, nawet top1 mozna zrobic w 1 dzien.

Zaczynam odnosić wrażenie, że ten wątek to szeptanka M. Cuttsa. ;)

When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen.

Blog o modzie męskiej - emodini.pl

Uważam, że ten wątek nie jest po to aby coś reklamować lub nie lecz aby coś sprawdzić.

Jeśli osoby pozycjonujące strony nie zmienią na razie zasad którymi się kierują a jedynie w analizach uwzględnią dodatkowo analizę czy i jak na pozycję frazy wpływa wykupowanie adwords i podzielą się tą wiedzą w temacie to wszyscy będą mieli niezbędną wiedzę aby podjąć w przyszłości odpowiednie decyzje.

Nawet jeśli ja analizuję 10 witryn i około 15 fraz to jest to za mało na próbę statystyczną przez co wyciągnięcie wniosków na podstawie tego obarczone jest dużym ryzykiem. Jeśli tak przeanalizowanych stron i fraz będzie kilkaset to wiarygodność wyników będzie znacznie większa.

Pompy głębinowe do pobierania wody ze studni zasilania hydroforów i systemów automatycznego.

Wiercenie studni , budowa instalacji hydroforowy i systemów automatycznego nawadniania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności