Skocz do zawartości

Niczym skrzydełka motyla muskane lekkim zefirkiem

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

Merc i LPG, nieporozumienie ;)

Powinni dodać, przebieg jak u 100 letniego słonia ;)

Zawsze mnie rozwalają ogłoszenia z przyciemnianymi szybami ;) a potem szpachelka, i ogień (jeśli nie ma atestu), inaczej zatrzymujemy dowód rejestracyjny :D

Opis dobry, ale na dole dobra wskazówka "KUPUJ Z GŁOWĄ" ;)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Znam gościa co taksuje Porsche Cayenne, też zagazowanym jeśli się nie mylę. Cayenne z szachownicą wygląda prosto idiotycznie :D, ale to moje subiektywne zdanie :D

Co do 124 -ki to pomijając gaz, tuning jemu zrobił na prawdę "na poziomie" śmiało może być w TOP tych co TEDE pokazuje na końcu programu.

Ale sam samochód 124 jest moim zdaniem jednym z etalonów motoryzacji jeśli chodzi o niezawodność który do dzisiaj jest celowo nawet nie zbliżony do obecnych nowych samochodów.

A stara S - 600 ka ta kanciasta, w komforcie jazdy jest nr 1 do dzisiaj.

@SzlafRock będzie jeździł do Google kłócić się o pozycje ;) wszak w stanach takich merców tyle na ulicach nie mają ;),

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Ja pamiętam jako młodziak jeździłem zrywać płyty chodnikowe ot takie zlecenie ;) pamiętam woziłem właśnie łom w samochodzie, wspaniały efekt jak ktoś coś tam się pluł, wystarczyło podnieść łom i strzałka :)

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

A ja zastanawiam się jak wpadłeś na to ogłoszenie i do jakiej pracy szukasz fury ;)

W zasadzie ja nie kupuję w ten sposób auta, przeważnie w salonie. Lubię jednak poprzeglądać oferty.

pamiętam woziłem właśnie łom w samochodzie, wspaniały efekt jak ktoś coś tam się pluł, wystarczyło podnieść łom i strzałka

Mój kolega, przedstawiciel handlowy jednego z koncernów, w aucie wozi cały arsenał, ale sztuczny. :) 2 pistolety atrapy, pałki, koguty policyjne, gazów kilka wersji. Na "kozaków" to działa. Czekam tylko jak policja zrewiduje jego auto. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Nic mu nie zrobią ;) kiedyś wracałem z lasu z siekierą w aucie, kontrola jakich wiele ;) trzeba jedynie to zgłosić w trakcie kontroli(czy przewozi pan jakieś "niebezpiecznie" vel specyficzne narzędzia)

Wszystko reguluje ustawa o broni i amunicji ;)

Zawsze możesz powiedzieć, iż to na wypadek gangsterów, a przykład brałeś z Jurka z Klanu

1262192728_by_szejn_500.jpg

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Kilka lat temu kolega mówił mi o gościu, który pochodził chyba z Jamajki a mieszkał we Wrocławiu. Otóż pacjent kupił sobie czarną beemkę i był zdziwiony dlaczego tak często kontroluje go Policja. Lubił coś tam przyjarać i podejrzewał, że z tego powodu jest "prześladowany" przez naszych policai.

Znajomi wytłumaczyli mu w czym rzecz i szybko zmienił furę :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności