Skocz do zawartości

www.seohost.pl -transfer i ceny domen

linku12

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś miał do czynienia z tą firmą?

Kupiłem u nich serwer i chciałem przetransferować demenę ale jak się okazuje rejetratorem jest zupełnie ktoś inny: podmlotek.pl

Firma ktora jest na stronie seohost rozni się od tej ktora jest rejetratorem a na dodatek ceny jakie są na pierwszej różnią się od cen jake są na stronie podmłotek.pl (trudno to nazwać nawet stroną)

Zastanawiam sie czy nie jest tu jakaś próba wyłudzenia domen i kodów authinfo?

Działa wam w ogóle ten serwer, bo nie mogę zalogować się na swój panel serwera?

• 2 tygodnie później...

Firma ktora jest na stronie seohost rozni się od tej ktora jest rejetratorem a na dodatek ceny jakie są na pierwszej różnią się od cen jake są na stronie podmłotek.pl (trudno to nazwać nawet stroną)

Rejestratorem domeny prohost.pl jest spółka PodMłotek.pl, a abonentem domeny prohost.pl jest osoba fizyczna. To oznacza, że założyciel Prohost zarejestrował domenę korzystając z usług PodMłotek.pl. To wszystko. Równie dobrze mógł zarejestrować domenę w Home, Nazwie albo u nas.

To, gdzie jest utrzymywana domena nie ma wpływu na samą firmę Prohost i jej klientów, a ceny w Prohost nie są zależne od PodMłotek.

Aktualne promocje na domeny i hosting. | Blog o domenach, który da się czytać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności