Skocz do zawartości

Słowa kluczowe

thc

Rekomendowane odpowiedzi

Jako nowy forumowicz chciał bym wszystkich przywitać :)

Mam nadzieję, że to forum pomoże mi nieco poprawić wyniki mojej strony w Google :)

Mam kilka pytań dotyczących słów kluczowych:

1. Czy jeśli piszę słowa kluczowe to muszę używać kilku wersji z polskimi znakami i bez?

np. słowo "ogłoszenia" czy muszę w słowach kluczowych wpisać " ogłoszenia, ogloszenia,

Ogloszenia " czy wystarczy tylko jedno " ogłoszenia"

2. Czy słowa kluczowe mogą się składać z kilku fraz? Np. ogłoszenia Oleśnica,

darmowe ogłoszenia Oleśnica, czy każde słowo musi być osobno ?

3. Czy jest sens powtarzać słowa kluczowe w <title> i <description> ? Czy to raczej nic nie da ?

Dodam jeszcze, że strona jest postawiona na Joomla, jeśli to ma jakieś znaczenie.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Witam wszystkich, podpinam się pod ten post bo jest bardzo zbliżony do mojego pytania czy jest sens wpisywać pozycjonowane frazy w kilku odmianach, wariantach ( posłużę się przykładami z mojej branży )

np. "pralka candy" , "pralka candy gc4 1062" , "candy gc4 1062" czy wystarczy wpisać tylko frazę "pralka candy gc4 1062" która zawiera w sobie dwie pozostałe.

Oczekując na odpowiedź

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności