Skocz do zawartości

Widget money.pl w joomli

tomarz

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

nie wiem czy w dobrym dziale piszę, ale problem dotyczy widgetu money.pl na stronce wykonanej na joomli 1.5. Widget pokazuje np. kursy walut, a każda wyświetlona waluta jest linkiem. Do tego dochodzą linki w nagłówku widgeta. W sumie jeden widget generuje kilka, kilkanaście odnośników. I teraz mam pytanie: jak zrobić z nich dofollow?

Względnie czy jest może jakiś dodatek, który ustali samodzielnie wszystkie wychodzące linki jako nofollow? Nie tylko te z tego widgeta :)

To nigdy nie będzie SPAM stopka :)

Nadmienię, że próbowałem różnych wtyczek i nie przykrywają one wszystkich linków (tzn. nie do wszystkich dodają nf).

$cssprefix = $params->get('modulecssprefix');
echo '<div class="'.$cssprefix.'modmoneypl">';
for ($i=1;$i<=51;$i++)
{			
 $parametr = $params->get($parametry[$i]); 
 if ($parametr==1)
 { 
  echo '<div class="moneyplWrapper">';
  if(function_exists('curl_init')) {
   $ch = curl_init();
   curl_setopt($ch, CURLOPT_URL, "https://cw.money.pl/u_".$parametry[$i].".html");
   curl_setopt($ch, CURLOPT_HEADER, 0);
   curl_exec($ch);
   curl_close($ch);
  } else {
   readfile('https://cw.money.pl/u_'.$parametry[$i].'.html', true);
  }
  echo '</div>';
 }; 
}
?>

To jest fragment kodu, który odpowiada za tą wtyczkę. Czy da się jakoś tutaj coś dodać, aby generowane linki były nofollow?

To nigdy nie będzie SPAM stopka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności