Skocz do zawartości

[prywata] Pozytywna część internetu każdego dnia

www.skrypty.pro

Rekomendowane odpowiedzi

Po 1 nie bierz wszystkiego do siebie ;) nie jesteś osobą za to odpowiedzialną, nie jesteś samarytaninem by pomóc, uratować i zmieniać cały świat ;)

Kolejna wskazówka, skoro czujesz, że coś jest nie tak, to tego nie rób (ja dlatego nie oglądam telewizji;) a na większość wiadomości na portalach patrzę jak na przeredagowaną w sceptyczny sposób prasówkę z PAP (pewnie jakiś copy je pisał :D )

Żyjesz w raju, czym jest dla ciebie to szczęście?

Zdrowie, szczęście, i w miarę normalna egzystencja (nie miliony na koncie, choć można do nich dążyć ;), oddychasz też powietrzem, kiszki też masz czym zapchać, więc żyjesz w raju a, że dziewic nie ma, to już inna sprawa ;)

Ja myślę, że ludzie w dążeniu do czegoś materialnego zagubili się trochę w prostocie życia (pewnie, że fajnie się motywować do osiągania czegoś więcej, jakiegoś celu), jednak nie zapominaj jeśli miałeś okazję przypomnieć sobie o jednym z "niejednego pieca chleb się jadło"

Nie żyjemy w raju, wręcz przeciwnie, ale twoja osoba może stworzyć zaczątek własnego "El Dorado" prywatnego miejsca, którym najczęściej jest twój dom, gdzie stajesz z nastawieniem optymisty (a nie, cholera znowu muszę o 4 (_I_)) podnieść, ludzie dużo narzekają w świecie gdzie wszystko stało się łatwe.

Też bym mógł powiedzieć, jestem "ofiarą systemu" nie mam żony, dzieci, celu w swoim życiu (choć jest niejeden;), nie zarabiam dziesiątek tysięcy, mam ten sam samochód co kilka lat temu (jeszcze 18 miesięcy i będzie zabytkiem :D ), ale mam bliskich, którym dziś trzeba dawać jakieś tam wsparcie

Znam ludzi co nie mają wiele, a optymizm z nich płynie, radość, chęć do życia,

chcę po prostu sam otaczać się pięknem

Wybacz mi, ale nie rozumiem, tego stwierdzenia chcesz tworzyć coś co masz? Życie jest piękne, jak masz co do tego wątpliwości, to podpowiem ci jak ja sobie z tym radzę (już coraz rzadziej takiej motywacji potrzebuję ;)..

Podskocz kilka razy do góry, czujesz to? nie nie..nie chodzi mi o bicie serca, tylko to co jako mężczyzna masz między nogami ;) a teraz głowa do góry i nastawienie w stylu..

Ja jestem optymistą nawet w ramach dzisiejszych zakupów z koleżanką ;)

Bo mam w tym "wyższy cel" :D

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Nie wiem z czym mógłbym się z Tobą Herkules nie zgodzić, bo się ze wszystkim zgadzam :).

Jestem jednak człowiekiem, czasami się zapominam, jednak staram się jak mogę dostrzegać to piękno. Wiem, że wielu osobom może się to wydawać nienormalne i sam bym tak pomyślał rok temu, jednak w pewnym momencie coś się zmieniło i powrót do poprzedniego, egoistycznego myślenia jest już na szczęście jeśli nie niemożliwy to trudny i bezcelowy.

Świetnie tą moją przemianę opisuje ten artykuł, a dokładniej książka w niej opisana, gorąco polecam przeczytać choćby ten artykuł, naprawdę przejście z jednego poziomu na drugi to postrzeganie świata całkiem innymi oczami stanie się odmienną osobą:

https://lifehacking.pl/2013/06/12/poziomy-swiadomosci-na-ktorym-ty-jestes/

Wielka Promocja - Pakiet Zaplecze 2014
czyli oprogramowanie za 1746 zł w cenie 777zł brutto

Mówimy o Microsite Manager Standard, SpamKat i BaseSystem - wszystko to, co potrzebujesz do zaplecza!

Chyba nie masz jak zareklamować swojej promocji ze stopki, że wymyślasz takie tematy :glaszcze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Darek ale nie wiem czy pamiętasz, ale to już było

Pamiętam, pamiętam, tylko nie pamiętam, czy to miało związek z jakąś promocją, czy też wypłynęło z "wnętrza" naszego kolegi ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

czy też wypłynęło z "wnętrza" naszego kolegi

A po mnie pojechali, że mu coś "od siebie" napisałem :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@up

Widzieliśmy juz

https://www.google.pl/search?q=blondynka+na+zakupach&num=100&client=firefox-a&hs=4dj&rls=org.mozilla:pl:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=mDbbUtq3EMqPtAbn_YDAAQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1143&bih=711&dpr=0.9

Swoją drogą to trochę żenujące ... biegac za obcą babą z komórką w łapie tylko po to żeby sie na forum pochwalić .Nie masz co robić w czasie ferii ?? ;):tancze:

To był sarkam vel ironia ;)

Uśmiechnij się ;)

to trochę żenujące ... biegac za obcą babą z komórką w łapie

Ludzie nawet z lekkim żartem mają problem, z jego akceptacją itd, zresztą ja jestem tak przystojny i atrakcyjny, że to mi zdjęcia robią :D

Nie wiem co to ferie, nie martw się nie jestem gimbusem i nigdy nie byłem ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

pozytywną wiadomość niedługo będzie tak samo trudno jak naturalnego linka

Jeżeli zacznie dodawać synonimizowane treści, chętnie się dołączę do tego systemu wymiany pozytywnych wiadomości :) Ba, wtedy nawet zostanę piewcą dobrej nowiny :P

@skrypty_pro ma niewątpliwie żyłkę do marketingu, gdyby nie jego "reputacja", to byłoby nawet interesujące.

nihil fit sine causa

ktoś kto na cmentarzu zamiast krzyży widzi same plusy

nielubietego.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności