Skocz do zawartości

Prośba o usunięcie linków !

poziom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ręce opadają...

Dokładnie, a najśmieszniejsze jest to, że miszczofie seło najpierw napierd****li linkami gdzie tylko się dało a teraz rżną głupów grożąc właścicielom serwisów zgłaszaniem ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Mnie moga grozić - jak parę razy dostaną odrzutkę to zaczną prosić .. grzecznie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

kiedyś tak - teraz mnie to już nei rusza... chce to usuwa, nie chce to nei usuwa proste...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Nie szkodzi ...

Ja zawsze się odwołuję do regulaminu gdzie na czerwono walnąłem że

MOderator nie odpowiada na prośby uśnięcia lub edycji wpisu od tego jest założone konto w serwisie !

A kolejną rzeczą jaką chcę zrobić w najbliższym czasie to by katalogi były darmowe ale teraz warunkiem będzie założenie konta tak jak to ma chyba katalogi.posejdon.org wtedy zmniejszy się ilość tych maili a każdy będzie mógł edytować/usuwać a nie pisać by to ktoś za niego zrobił bo wcześniej robił to automatem.

Na początku jak miałem darmowe katy to każdy nawalał ile się da....... ale przez spam nie nadążałem za sprawdzaniem i odznaczaniem tego samego w 3 kacie z rzędu. Przez co zmuszony byłem wprowadzić tylko płatną opcję.

że zgłoszona strona w disie szkodzi zgłoszonej domenie ?

Nie szkodzi ...

Możesz to rozwinąć, dlaczego nie szkodzi tobie lub innym? Ogólny pogląd jest taki, że szkodzi zgłoszenie. Być może Tobie nie szkodzi. Prosze rozwiń to.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@Szlafrock: nie napisałem że Mnie nei szkodzi ... zgłoście cały onet czy katalog wp czy interiowy - i pomyślcie czy domian:wp.pl zaszkodzi czy nie całej domenie ?

nie napisałem że Mnie nei szkodzi

Napisałeś nie szkodzi. Nie wiem komu nie szkodzi, Tobie lub Twojemu szwagrowi.

Pisz konkretnie a nie półsłówkami.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

jestem takiego zdania jak MaxPan. Popatrzcie również na to jakie buble nie raz Google sugeruje jako złe linki w swoich powiadomieniach. bardzo często są to 'zaufane' strony i się dziwimy. a dzieje się tak ponieważ większość mistrzów wrzuca wszystko co popadnie do narzędzia zrzękania się linków. Jeśli dane strony powtarzają się często Google 'oflagowuje' je i uznaje że link znajdujący się na nich jest nie naturalny i rozsyła z automatu przykłady.

mail się zgadza to usuwam, nie zgadza się to olewam, odpisuję jak mail się zgadza żeby potwierdził

pewnie połowa maili to lipa ale to mnie nic nie obchodzi, jak seowiec podał mail z sufitu to już jego problem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności