Skocz do zawartości

Prośba o usunięcie linków !

poziom

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie, a najśmieszniejsze jest to, że miszczofie seło najpierw napierd****li linkami gdzie tylko się dało a teraz rżną głupów grożąc właścicielom serwisów zgłaszaniem ....

czasem na taką "groźbę" odpowiadam, że jak oni mnie zgłoszą to ja zgłoszę ich stronę, bo co mi tam, tak dla jaj ;) [kopia idzie na oficjalnego maila kontaktowego ze strony hehe] I wiecie co? Zwykle od razu piszą z odpowiedniego maila już w zupełnie innym tonie :) Jak mam akurat chwilę to się w takie coś bawię, jak nie od razu wywalam i olewam.

• Odpowiedzi 38
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Swoją drogą G wymyśliło genialny sposób na samo oczyszczenie internetu, wysyła się powiadomienie (nawet na pałę) a spanikowane yelonki robią robotę za nich ;)

I po co szukać i banować farmy linków, precle, katalogi- wszystko na tacy podadzą wdzięczni internauci.

I po co szukać i banować farmy linków, precle, katalogi- wszystko na tacy podadzą wdzięczni internauci.

Wyobraźcie sobie jeszcze jaką niedługo (a może już) te miejscówki będą miały moc jak "yelonki" (jak to nazwałeś) przestaną je spamować.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To czy wysyłanie donosów szkodzi witrynie czy nie to myślę, że nie jest takie jednoznaczne bo zależne jest od jakości witryny, zwróćcie uwagę, że przykładowe powiadomienia o toksycznych linkach mogą być takie , że są dwa czy trzy linki prowadzące do tej samej domeny a jako toksyczny jest wymieniany tylko jeden z nich.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Dokładnie, a najśmieszniejsze jest to, że miszczofie seło najpierw napierd****li linkami gdzie tylko się dało a teraz rżną głupów grożąc właścicielom serwisów zgłaszaniem ....

Chyba, że masz klienta spadochroniarza, wtedy to nie piszący prośbę są winni, albo jak sie dodawało do katalogu 4 lata temu i wtedy "mialy rece i nogi" więc to takie głupie gadanie z Twojej strony.

ps.

2 użytkowników czyta ten temat

1 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych użytkowników

Grumpy, Bing (1)

Bing podpatruje konkurencje :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności