Skocz do zawartości

Czy linki zdobyte Xrumerem działają?

ReTop

Rekomendowane odpowiedzi

tylko linki nofollow można sobie wsadzic

Xann no nie rób jaj :) 90% stron w ewebie jest tylko tymi linkami linkowana i jak widać działają ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To nie kwestia czym zostały zdobyte linki przecież tylko samych linków w sumie dobrej bazy.

Słuszniej brzmiało by pytanie "Czy linki z for dyskusyjnych działają ?"

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Dziwne pytanie.

Można też odpowiedzeć, że nie działają. Będzie to też trafna odpowiedź.

Linki są tak dobre jak ich miejscówki. Czym zostały opublikowane to już nie istotne.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Pytanie nie do końca było pytaniem. Sam odpowiedziałem przedstawiając screeny.

Chciałem jedynie pokazać co niektórym jak tzw. "spam" zwiększa pozycje i ruch.

Lista nie była jakoś specjalnie dobra a swoje zrobiła.

Nie będę pisał jaka to branża, ale strona to satelita która daje kilka zamówień dziennie na 99 funtów.

@ Max, co do pytania o pozycję raz 1 raz 0, oznacza to brak słowa kluczowego w zakresie (głębokość sprawdzania w Google) monitorowanego danego słowa. Np. standardowo Stat4seo sprawdza top 100. Ale można dla danej domeny ustawić top 10, czyli jak słowo będzie na pozycji już 11, monitoring pokaże 0.

Teraz nasuwa się pytanie (aby ustalić zakres skoków słów kluczowych)... jaki zakres sprawdzania ustawił autor wątku?

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności