Skocz do zawartości

Ile płacicie za transport towarów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam pytanie jak w temacie - ile kosztuje was transport towarów.

Ja dosyć długo szukałem taniej firmy kurierskiej i w zasadzie udało mi się wyłonić 2 firmy

- siódemka - za paczkę do 30kg zaproponowali mi 18 zł netto (przy fakturze miesięcznej min 500 zł) w systemie paczkowym (czyli za każdą paczkę do danego adresata płacę tyle osobno)

- mmKurier (teraz euroKurier) - za paczkę do 20 kg płacę 19zł netto, do 30 chyba 21. Ale tym razem to system wielopaczkowy - czyli liczy się sumaryczna waga wszystkich paczek.

Jakie są wasze doświaczenia w tym temacie. Ile was kosztuje kurier? Szczególnie chodzi mi o paczki ciężkie około 20-30 kg.

Czy da się gdzieś nadać to taniej? Z tego co widze poczta opłaca się tylko do 10kg - potem kurierzy wychodzą taniej.

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

ceny siódemki są ok IMHO za 30 paczek miesięczne.

przy 200 miałem tylko troche lepszy ceny za 20+ kg, ale mi chodził wtedy o ceny do 1 kg.

o systemów wielopaczkowy nic nie wiem (nie miałem potrzeby się tym zajmować)

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności