Skocz do zawartości

Problem z Anonser

Dralik

Rekomendowane odpowiedzi

Rzeczywiście - chyba wszsycy musimy tam zacząć się dodawać, co to jest 1500zł skoro łatwo też policzyć ze w półtora roku staniemy się milionerami 735.000 zł * 1,5. Dlaczego nikt z nas na to dotej pory nie wpadł? Jedynie kontekst twoich 4 postów może być nieco zniechęcający, ale to juz bardziej dla adminów tego forum jest "case study".

• 4 tygodnie później...

W pojedynkę nie dasz rady, Twoją sprawę umorzą. Dołącz do pozwu zbiorowego przeciwko firmie Simplex, która prawdopodobnie kupiła długi od panoramy i teraz ostro działa. Zakłada nawet sprawy w sądzie za wirtualne długi anonsera. Skontaktuj się z tym człowiekiem:

https://www.forumwawa.pl/viewtopic.php?t=2966

Nie ma żadnego pozwu zbiorowego przeciwko Anonser.pl ani Simplex.pl. Przyczyna jest banalnie prosta. Twierdzenie "zamówiłem darmowe a stało się płatne" nie jest oparte na prawdzie, więc pewnie każdy, kto zgłosi się do prawnika z wypietą klatą i z żądaniem "pozywaj" po kilku fachowych pytaniach zaczyna rozumieć, że to on sam będzie pozwanym i to skutecznie. Klata się zapada a nogi sie ugunają :)

Nie o tym to forum powinno być.

Oppa, pewnie, że żle szukasz, albo jak piszesz "pewnie coś nie zrozumiałeś".

1. Pozycja w Google zależy od ilosci i jakości linków do strony (jakośc strony pomijam, bo jest po stronie właściciela)

2. Więc chodzi tyko o analizę linków

3. Linki ze stron z powtarzalną treścią i z powtarzalnym anchorem są zgubne.

4. Linki typu brand sa całkowicie bezpieczne

5. Ważny jest mix linków do-follow/no-follow - naturalność

6. Linki no-follow wpływają jednak na poprawe pozycji w Google (od 2014r)

7. Strona w Anonser.pl daje link do-follow

8. Strona jest całkowicie zgodna tematycznie - sam ją robisz

9. Ma unikalną treść bo sam taką zrobiłeś

10. Jest wylotem lejka linków z kilkuset stron wewnętrzych

11. Zatem przekazyje całą moc tych wszystkich stron w anonser.pl stronie zewnętrznej

12. Link ma anchor typu brand, czyli na pewno nie zaszkodzi

13. Dodatkowo, z kilkudziesięciu/kilkuset stron w anonser.pl są linki do/no-follow.

Jeżeli uważasz, że to Ci nie podnosi pozycji w Google toś kiep :)

Strona za 1500 zł to co innego. Masz co powyżej + witrynę z zakładkami: Home, Lokalizacja (z panoramą), Oferta, Galeria, Aukcje, Kontakt. Z takiej strony masz mieć telefony od klientów bezpośrednio. I ci klienci są jeżeli tylko dodasz właściwe teksty a nie kopie tekstów, bo tylko wtedy strona, kozystając z reputacji anonser.pl, ląduje w Top10.

Dodatkowo dodajesz sobie w boksach sprzedażowych linki do osobnych postron z ofertą. To są deeplinks tak lubiane przez Google.

Do Dralik

Piszesz "po co mi długi ogon"

Z wejsć na długi ogon masz 1 telefon na dwa wejścia, bo to są ci, którzy szukają dokładnie tego, co sprzedajesz.

Oczywiście musisz mieć na słuchawce kogoś, kto klienta nie odstaszy ale go zatrzyma - Twoja sprawa.

Z zapytań ogólnych masz 1 telefon na co najmniej 1 tysiąc wejsć (i rośnie).

Jeżeli nie jara Cię ilośc wejść tylko ilosć prawdziwej sprzedaży i jeżeli Twoja strona jest po to, żeby sprzedawać Twoje produkty a nie jakieś reklamy adsence, długi ogon jest tym czego potrzebujesz.

@Jobik

Z takiej strony masz mieć telefony od klientów bezpośrednio. I ci klienci są jeżeli tylko dodasz właściwe teksty a nie kopie tekstów, bo tylko wtedy strona, kozystając z reputacji anonser.pl, ląduje w Top10.

Proszę Cię... :glupek2:

Do adminów - weżcie go zablokujcie, zbanujcie bo ktoś jeszcze przeczyta te posty i uwierzy...

No ja się dziwię, że jeszcze ban nie poleciał. Z drugiej strony chłopaczyna pewnie u Habiaka uczył się biznesy robić i próbuje coś zdziałać. Z tym, że o Habiaku to nawet w TV słyszałem jak opluł dziennikarkę :) Ciekawe, czy @Jobik był tez na tych praktykach :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jobik to prawdopodobnie właściciel tego "wspaniałego" portalu/serwisu (a w sumie powinno być śmietnika), za który mu serdecznie podziękujemy...

a jest tak wartościowy, że jeśli postawimy tu jeszcze kilka postów to na fraze Anonser w Google forum PiO będzie nad jego linkiem ... sam robi sobie antyreklame i jeszcze tego nie zauważył ...

także co tu dużo gadać :)

Klata się zapada a nogi sie ugunają :)

4. Linki typu brand sa całkowicie bezpieczne

6. Linki no-follow wpływają jednak na poprawe pozycji w Google (od 2014r)

10. Jest wylotem lejka linków z kilkuset stron wewnętrzych

11. Zatem przekazyje całą moc tych wszystkich stron w anonser.pl stronie zewnętrznej

12. Link ma anchor typu brand, czyli na pewno nie zaszkodzi

Jeżeli uważasz, że to Ci nie podnosi pozycji w Google toś kiep :)

kozystając z reputacji anonser.pl

hmmm... no to po takim wykładzie to ja nie wiem, czy chcę skorzystać z "reputacji anonser.pl"...

no ale w końcu człowiek uczy się całe życie :P

dymna.jpg

Chciałem dać do dowcipów ale po co tworzyć nowy temat? Podkreślenie moje.

Posiadacie Państwo Indywidualną stronę www z Podstronami w Anonser.pl od dnia 2008 (...) Podgląd Państwa strony >> <(...)

Ilość wejść bezpośrednich na stronę w tym roku to: 193. Ilość wyświetleń firmy na listach firm to około 261901. To musi przekładać się na pozyskanie klientów.

Dodatkowo podnosimy pozycję strony www (...) w Google silnymi linkami.

Ilość tych linków pokazuje samo Google tutaj:

Link do Google (...)

Ostatnio Państwa opiekunem była (...).

Obecnie Państwa opiekunem jestem ja - (...) i opracowałam dla Państwa niezwykle atrakcyjną ofertę dalszej współpracy.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Rzeczywiście - chyba wszsycy musimy tam zacząć się dodawać, co to jest 1500zł skoro łatwo też policzyć ze w półtora roku staniemy się milionerami 735.000 zł * 1,5. Dlaczego nikt z nas na to dotej pory nie wpadł? Jedynie kontekst twoich 4 postów może być nieco zniechęcający, ale to juz bardziej dla adminów tego forum jest "case study".

Bez sarkazmu i przekłamań proszę.

Za 1500 masz:

Samodzielną stronę z grafikami i podstronami:

- Home

- Galeria

- Oferta

- Lokalizacja z Panoramą

- Kontakt

- Aukcje Allegro

+ kod "wszystkie aukcje" do wklejenia w aukcje allegro"

+ banalną łatwość codziennej edycji

+ 7 pól z ofertą z linkami głebokimi do zewnętrznych ofert

+ pozycjonowanie tej strony

+ co najmniej kilkadziesiąt linków do strony pierwotnej

Za 99 zł za rok masz stronę tematyczną z mniejszą ilością opcji dającą też co najmniej kilkadziesiąt linków do strony pierwotnej, nieznikającyh, bezpiecznych, do-follow, o wysokim TF

Nie moje: https://productforums.google.com/forum/#!topic/webmaster-pl/OxZwmJy6hA4

Chciałem dać do dowcipów ale po co tworzyć nowy temat? Podkreślenie moje.

Posiadacie Państwo Indywidualną stronę www z Podstronami w Anonser.pl od dnia 2008 (...) Podgląd Państwa strony >> <(...)

Ilość wejść bezpośrednich na stronę w tym roku to: 193. Ilość wyświetleń firmy na listach firm to około 261901. To musi przekładać się na pozyskanie klientów.

Dodatkowo podnosimy pozycję strony www (...) w Google silnymi linkami.

Ilość tych linków pokazuje samo Google tutaj:

Link do Google (...)

Ostatnio Państwa opiekunem była (...).

Obecnie Państwa opiekunem jestem ja - (...) i opracowałam dla Państwa niezwykle atrakcyjną ofertę dalszej współpracy.

Nikonem, nie dodwaj do dowcipw. Lepiej podaj alternatywę. Napewno jakąś masz. Pokaż. Niech się nad nią wypowiem.

• 1 miesiąc temu...

Jobik wszystko co napisałeś jest o kant doopy :)
Skomentowałem, w razie gdyby ktoś pomyślał, że nas przekonałeś do cudu jakim jest Anonser ;-)
Jest on jednym wielkim dnem, które co najwyżej może nas za sobą pociągnąć - opinia użytkownika, który opłacił bo szkoda było mu czasu sądzić się o 100 zł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności