Skocz do zawartości

[zlecę] 14 domen - działania SEO (dużo do zrobienia)

mojeprogramy.com

Rekomendowane odpowiedzi

[Zlece] 14 domen - działania SEO (dużo do zrobienia)

PS. Sory dla moderatora - zapomniałem dodać [Zlece]

Mam 14 domen dla których trzeba wykonać te same usługi:

W przypadku profili, for internetowych, katalogów prio i średnich mogę podesłać listy na jakich chce mieć wpisy lub ew. oczekuje na listę przez rozpoczęciem zlecenia.

Zależy mi aby np. jeżeli zlecenie brzmi "20x katalogi średnie" to wszystkie 14 domen będą miały wpisy w tych samych katalogach a nie różnych.

Interesuje mnie jaki będzie koszt dla jednej domeny a jaki dla 14tu przy wykonaniu wszystkich usług (im więcej tym lepiej)

Liczę na upusty, bo link z profilu PR3-7 x70=140zł mnie nie interesuje, tak samo jak 1x profil TR za 1zł

Tylko na fakturę!

Proszę o przejrzystość oferty ;)

PS. Najpierw pewnie zlecę dla jednej domeny wszystkie usługi a później dla większej ilości jak będe zadowolony

- 100x profile TR (about.me, ask.fm, chomikuj...)

- 100x profile na forach (PR>=2, najlepiej zaufane)

- 50x wątki na forach (czyli trochę trzeba się po udzielać)

- 20x katalogi PRIO (wp.pl, onet.pl, gazeta, itp - jeżeli wpis już istnieje to nie płacę za takie, więc tu uwaga)

- 20x katalogi średnie (wpisy płatne, takie 2-3zł za wpis)

- 50x ScrapeBox lub ręczenie (PR>0, tu chodzi mi już o bardziej naturalne linki tematyczne na blogach itp stronach - musi być dobrze usługa wykonana)

- 10x precle (jeżeli są jakieś dobre publiczne precle o jakości katalog.wp.pl to wtedy tak)

- 10x serwisy Q&A

- 10x dodanie do baz lokalnych (pf.pl, yp.pl itp.)

- 10x ogłoszenia i/lub fora ogłoszeniowe

- inne linki (tu proszę o we. sugestie i pakiety co i za ile może być zrobione)

Michał Tkaczyk

ul. Plac Wolności 31

30-001 Kraków

mtkaczyk2013@gmail.com (ofert tylko na e-mail - w temacie "14 domen + nazwa firmy")

InternetSpeedTest.pl - speed test ookla, orange, upc, t-mobile, vectra | directX.pl - directx 9, 10, 11, 12 | kodex.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności