Skocz do zawartości

co umieścić w zleceniu

grosser

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

nasz angielski?

za 5 -10 dolarow zrobia ci raport i dobiora slowa kluczowe na samurai

Potem zlecasz kilka tekstow tematycznych, mozna zlalesc po 5-6 dolarow!

Potem wbijasz na warriors forum i szukasz osob co oferuja kampanie, wysylasz im zapytanie robisz platnosc podsylasz teksty oraz interesujace cie frazy :-) itd itd

Mozesz wybierac softy itp, chcesz blastowac linki robisz tak samo.

Na dzień dobry, jako początek zabawy w pozycjonowanie, uruchamiać maszynki, na stronkę docelową - odważna decyzja.

co do słów kluczowych https://adwords.google.com/o/KeywordTool?defaultView=2 tu możesz zdobyć trochę informacji

Pod takim, że nikt nie jest w stanie wbić się w miejscówki których używamy...

Jakoś nie widziałem, żeby osoby pracujące na senuke kiedykolwiek wbiły się na "mocne" czy średnie frazy w uk/usa.

Wiesz np. jak omijać mechanizm recaptchy - współpracuje z jedną z kilku najlepszych osób jeśli chodzi o xrumera i jego modowanie to daje mi przewage na innymi ? Wiesz czym jest mollom captcha dla drupala i jak ja ominąć - zapewne nie i podobnie jest z większością osób.

znam angielski, ale te slowa kluczowe beda po polsku czy po angielsku? tak samo te teksty tematyczne.

u kogo mam zlecac te teksty tematyczne ?

nie piszesz tu nic o zmudnym katalogowaniu linkow. to juz niepotrzebne ?

co z ryzykiem dostania bana za zbyt szybkie i agresywne pozycjonowanie ?

poszukaj w google :-), katalogowanie olej szkoda kasy nie daj sie dymac:-) tak samo tworzenie profili(popatrz zlecenia ile chca za niby reczna robote) popatrz jaki masz wybor linkow na magic submitter to zrozumiesz o czym pisze a wielopoziomowosc kampani i rozpisanie ich w czasie robi swoje :-)

Co do bana czy filtra , wszystko robi sie z glowa.

Pod takim, że nikt nie jest w stanie wbić się w miejscówki których używamy...

Jakoś nie widziałem, żeby osoby pracujące na senuke kiedykolwiek wbiły się na "mocne" czy średnie frazy w uk/usa.

Wiesz np. jak omijać mechanizm recaptchy - współpracuje z jedną z kilku najlepszych osób jeśli chodzi o xrumera i jego modowanie to daje mi przewage na innymi ? Wiesz czym jest mollom captcha dla drupala i jak ja ominąć - zapewne nie i podobnie jest z większością osób.

Ja ci powiem tak wsadz sobie to miedzy bajki, to nic personalnego, jedna z najlepszych osob od xrunera, jedna z najlepszych osob od snuka, jedna z najlepszych osob od czego jeszcze a ja znam Roberta Lewandowskiego ale nie jestem najlepszym pilkarzem pewnie podobnie jest u ciebie.

kazdy jest najlepszy i kazdego linki i miejsca ich lokowania sa najlepsze a potem wychodzi ze kazdy spamuje tym samym i tam samo. Widzisz nie czytasz tego co ja pisze:-) ze nie trzeba sie znac zeby z czegos korzystac:-)

Dam ci przyklad wejdz w dzial z ogloszeniami i tam sa zlecenia zakladania profili, 150 zeta za 30 czy 50 sztuk, te prace wykona MS w 1 min i dam 5 $ i po co mi przeplacac.

Pokaz mi jedno narzedzie z ktorego korzystasz a zebym ja nie mogl zlecic wykorzystania go:-)

Potem wbijasz na warriors forum i szukasz osob co oferuja kampanie, wysylasz im zapytanie robisz platnosc podsylasz teksty oraz interesujace cie frazy :-) itd itd

I w zależności od blasta albo siedzisz w filtrze po tygodniu albo po miesiącu, następnie wracasz do korzeni (czyli robisz nową stronę) i zaczynasz zabawę od nowa. Słuchaj dalej takich doradców jak pożal się boże "nomico" to gwarantuję Ci, że będziesz w zimie w sandałach biegał.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

https://www.google.ca/#q=instant+loans

instant loans

Powtórz wynik to porozmawiamy o tym co możesz a co nie.

W branży loansowej sa setki spamerów jak to jest ze ich przeskakujemy ?

Każdy używa tej samej bazy - nieprawda jeden ma dostęp do 400 wp z autoapprove inny przesieje baze kilku mln wyników i ma ich 1000.

Pdozlecanie czynnosci seo jak nie masz o tym zielonego pojecia nie ma sensu . Rownie dobrze mozesz otworzyc firme budujaca domy i zlecac wszystkie czynnosci innym - nie jestes w stanie ocenic ich jakosc/ani przewidziec efektow jakie bedziesz mial.

Panowie,

Gdzie dwóch się bija tam trzeci nie korzysta w tym przypadku.

Dzięki za wasze wpisy, ale niewiele zrozumiałem z tego sporu.

Jestem na wyjściowej pozycji.

Podałem stronę pod krytykę i oprócz tego, że jest nieprzygotowana pod SEO to nie jest źle.

Stoję zatem na progu.

Czy można od Was uzyskać nazwę narzędzi którymi mogę się posiłkować?

-key planner do sprawdzenia słów kluczowych

-coś do sprawdzenia PR strony

co więcej z ogólnie dostępnych narzędzi ?

pozdrowienia i dobrego wieczoru

Czy można od Was uzyskać nazwę narzędzi którymi mogę się posiłkować?

Masz nawet cały dział pod to zrobiony na tym forum https://www.forum.optymalizacja.com/forum/10-narzedzia/ - jakby specjalnie dla Ciebie!

ale niewiele zrozumiałem z tego sporu.

Jak widzisz jeden z uczestników sporu "odpadł" :D więc wnioski wyciągnij czy jest w ogóle sens czytać to co wypisywał.

Stoję zatem na progu

I raczej tam zostaniesz, bo jeżeli chcesz sam zajmować się pozycjonowaniem to musisz usiąść na 4 literach i posiedzieć na nich przez jakieś 2-3 miesiące po 10-14h dziennie, wydać jakieś 5-15k na softy, narzędzia, serwery, domeny, do tego dużo czytać, sprawdzać, testować, analizować i uzbroić się w cierpliwość.

Powodzenia!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

W pierwszym poście wspominałeś, że chcesz zlecić pozycjonowanie.

Wyślij kilka zapytań do różnych firm, poproś o wyceny i referencje. Wybierz najlepszą ofertę od firmy, która w dodatku może pokazać Ci referencje klientów.

Uważaj na umowy długoterminowe, najlepiej na czas nieokreślony. W rozliczeniu "za efekt" licz się z tym, że 9 na 10 firm będzie linkować Twoją stronę czym popadnie, czyli głównie spamem.

Jeżeli nie znasz się na SEO to daj sobie spokój. A jeżeli chcesz spróbować, to skorzystaj z dostępnych kursów.

Skuteczne kampanie AdWords - Redseo.pl

@Arkaszka

Dzięki za komentarz. Nie istnieje coś takiego jak dziwne poczucie piękna a ten ogryzek podobał się kilku moim kumplom.

Co do samego SEO to na forum jest napisane, że to prawie dla każdego więc siebie nie wykluczam póki co.

Inwestowanie jakiś 15k może jest i prawdą dla zawodowców którym się to zamortyzuje i zwróci.

Tak samo te 10-14h dziennie to jakby zadanie dla zawodowca albo bezrobotnego.

Mam co robić i godzinę dziennie jestem w stanie na to poświęcić, ale też nie przez całe życie ;)

Może zamknijmy ten temat bo faktycznie część z Was mnie przekonała, żeby spróbować samemu, więc na razie temat zlecenia jest nieaktualny.

pozdrowienia

na twoim miejscu zaczął bym od for i blogów o sztuce, nie reklamujesz viagry, ani kredytów, więc jak będziesz pisał z sensem, zapewne pozwolą ci zostawić linka. Dodatkowo zawsze istnieje szansa że czytają te miejsca zainteresowani sztuką, co daje kierunkowy ruch. Na katalogi i podobne wynalazki masz zawsze czas.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności