grosser Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 cześć Mam taki kłopot. Przez brak pomyślunku założyłem profil i fan page o takiej samej nazwie. Profilu nie używam i nie zbieram tam znajomych. Interesuje mnie jedynie fanpage i lajki na nim. Co mogę teraz zrobić, żeby nie stracić prawie 100 lajków które uzbierałem a jakoś pozbyć się tego profilu ? To jest myląca sprawa, bo w wyszukiwarce wyskakują obie postaci. Do tego jeszcze nie widzę nigdzie przejścia z profilu do fanpage'a, więc jak ktoś przypadkiem wpadnie na pusty profil to będzie miał kiepskie wrażenia. dzięki i pozdrawiam Galeria Batorówka - tradycyjne obrazy olejne, rzeźba i meble artystyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Rodziewicz Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Do Fan page dodaj administratora z prawdziwego konta profilowego fb, następnie usuń administratora na fanpage z tego profilu o tej samej nazwie. Na koniec usuń fikcyjny profil. Wiadomości z Irlandii: PoloniaIrlandia.pl | Irlandia Forum PoloniaIrlandia.pl/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosser Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jako kto będę się wtedy logował na fanpage ? Nie mam prawdziwego konta na fb i mieć nie planuję. Jeśli uczynię administratorem siostrę, która takowe posiada to będę sie logował jako ona czy jako fanpage ? Czy taki profil może mi się do czegoś przydać oprócz nosiciela fanpage'a ? W sensie, czy są tam jakieś narzędzia mogące być użyteczne dla fanpage i lepiej go jednak nie kasować a jakoś zmienić nazwę. Galeria Batorówka - tradycyjne obrazy olejne, rzeźba i meble artystyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2BE.PL Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Sprawdź w ustawieniach prywatności profilu. Tam powinna być opcja "Kto może mnie wyszukać". Wyłącz widoczność w wyszukiwarce. W ten sposób jak ktoś będzie chciał znaleźć fanpage, to w wynikach wyszukiwania powinien pojawiać się tylko fanpage. Aktualne promocje na domeny i hosting. | Blog o domenach, który da się czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aka_grosser Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 @2BE.PL uwielbiam proste rozwiązania. czy mozesz zerknac, czy galeria batorówka występuje w jednej, czy dwóch postaciach na fb ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2BE.PL Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ciągle występuje w dwóch wersjach, dziwne. Może trzeba poczekać? Zawsze możesz po prostu założyć konto osobowe tylko do obsługi fanpage (np. Jan Kowalski), przekazać mu uprawnienia administratora i skasować konto osobowe Galeria Batorówka. Aktualne promocje na domeny i hosting. | Blog o domenach, który da się czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweles Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 a przy takim fikcyjnym profilu nie istnieje przypadkiem ryzyko, że usuną profil razem z funpagem?? Ja miałem fikcyjny do funpage, ale potem stwierdziłem, że szkoda by było tyle pracy i dodałem admin z prawdziwego profilu. Pamiętaj, że pracujesz po to żeby żyć, a nie żyejsz po to żeby pracować - tekst z reklamy piwa. Oświetelnie i lampy LED https://www.oswietlenieled.info - lampy led i oświetlenie sufitowe użytkowe i dekoracyjne np. w kuchni. https://antyhaczyk.blogspot.com/2014/03/jak-maksymalnie-bezpiecznie-inwestowac.html - jak bezpiecznie inwestować pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 W dniu 23.01.2014 o 13:43, grosser napisał(a): Nie mam prawdziwego konta na fb i mieć nie planuję. To po co w ogóle tworzyłeś profil? Trzeba było stworzyć stronę dla biznesu i tyle. Fakt, że takie konto ma mniej funkcjonalności niż profil zarządzający stroną, ale skoro nie planujesz mieć konta na fb to raczej nie powinno Ci to przeszkadzać, bo i tak nie będziesz wykorzystywał potencjału tego portalu. W dniu 28.01.2014 o 12:39, paweles napisał(a): Ja miałem fikcyjny do funpage To jakaś strona do zabawy? https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweles Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 W dniu 28.01.2014 o 13:57, michal napisał(a): To jakaś strona do zabawy? Nie, raczej bardziej w ramach testu/eksperymentu. Jak na razie nie dostrzegam jakoś szczególnego potencjału w FB, ale pewnie w niektórych branża jest to bardzo dobra metoda. Pamiętaj, że pracujesz po to żeby żyć, a nie żyejsz po to żeby pracować - tekst z reklamy piwa. Oświetelnie i lampy LED https://www.oswietlenieled.info - lampy led i oświetlenie sufitowe użytkowe i dekoracyjne np. w kuchni. https://antyhaczyk.blogspot.com/2014/03/jak-maksymalnie-bezpiecznie-inwestowac.html - jak bezpiecznie inwestować pieniądze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosser Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 W dniu 28.01.2014 o 13:57, michal napisał(a): W dniu 23.01.2014 o 13:43, grosser napisał(a): Nie mam prawdziwego konta na fb i mieć nie planuję. To po co w ogóle tworzyłeś profil? Trzeba było stworzyć stronę dla biznesu i tyle. Fakt, że takie konto ma mniej funkcjonalności niż profil zarządzający stroną, ale skoro nie planujesz mieć konta na fb to raczej nie powinno Ci to przeszkadzać, bo i tak nie będziesz wykorzystywał potencjału tego portalu. Tak właśnie chciałem zrobić jak pisałeś, ale jak chciałem założyć tą stronę biznesową to mnie fb pytał o profil. No to założyłem, bo nie znalazłem innego sposobu. Galeria Batorówka - tradycyjne obrazy olejne, rzeźba i meble artystyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.