Skocz do zawartości

Zmiana konta, konieczna?

upierdliwa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Forum przeglądam od jakiegoś czasu i sporo się dowiedziałam:-), za co dziękuje wszystkim udzielającym się(i dzielących się swoją wiedzą). Założyłam ten temat bo mam pewien problem, nie wiem co tym zrobić. Mam konto adsense i rozliczam się jako osoba fizyczna, a chciałabym założyć firmę ltd (w UK). Jak wygląda sprawa z adsense, można zmienić dane na firmowe? Czy konieczne jest zamkniecie konta i otworzenie nowego(tego chciałabym uniknąć). A może urząd w UK nie będzie robić problemów jeśli na konto firmowe będzie przychodzić przelew z moimi danymi zamiast firmowymi? Najlepiej gdyby wypowiedziała się osoba ,która przechodziła już przez coś podobnego albo na tyle kompetentna że dobrze doradzi.

Pozdrawiam,

upierdliwa ;-)

Jak już założysz własną działalność to wejdź sobie w Płatności - Ustawienia Płatności, a następnie kliknij na "Dodaj nową formę płatności" i tam w "Nazwa posiadacza rachunku bankowego" wpisujesz nazwę firmy, podajesz firmowy IBAN i Swift BIC. To wszystko ;)

Qler a czy to jest legalne,i aby na pewno wykonalne? Piszesz o tym z własnego doświadczenia? Gdy zmienię konto na angielskie przelew będzie przychodził w funtach, czy można wybrać np euro? Jest tu ktoś na forum kto był w podobnej sytuacji i zechce się podzielić swoją wiedzą o prowadzeniu firmy w uk(głownie pod adsense) i mieszkając w Polsce?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności