Skocz do zawartości

Czy katalogowanie jeszcze korzystnie wpływa na seo

zydar

Rekomendowane odpowiedzi

Offtopic, bo nie mogę się powstrzymać....

Stopka autora postu:

webus.pl - pozycjonowanie i sklep SEO.

Takie pytanie od osoby/firmy zajmującej się SEO.

:D

Nie zajmuje się pozycjonowaniem, chcę stworzyć serwis w którym inni będą oferować swoje usługi a to różnica.

Pozatym po to chyba jest to forum czyż nie? W ostatnim czasie panda sporo namieszała i warto się skonsultować z innymi niż udawać SEO mastera jak niektórzy na tym forum.

Dziwi mnie polubienie przez moderatora maxpan w.w wypowiedzi, chyba marzy mu się forum w którym ludzie będą się bać zadawać pytania..

Co do pytania odnośnie domeny pozycjonowanej, anchory były różnicowane, teksty unikalne, nie chodzi o to ze strona dostała filtr czy coś, tylko cena jaka została wydana na katalogi nie była warta siły pozyskanych linków, pozycja albo stała w miejscu albo nieznacznie spadła, stąd moje pytanie czy linki z katalogów mają jeszcze jakąś wartość.

Niedawno założyłem serwis webmaniak, zapraszam również na mój blog fotograficzny

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy katalogowanie jeszcze korzystnie wpływa na seo?

Tak, jeśli będzie zrobione z głową.

Aczkolwiek, ponieważ polskie seło prawie przoduje w ilości spamu i niekonwencjonalnych pomysłów i jesteśmy "na widelcu", można śmiało powiedzieć, że to miejscówki dla saperów.

Czy opłaca się jeszcze katalogować strony?

Nie.

Stosunek jakości i mocy oraz ryzyka nie jest wart ceny nawet multikodów.

Lepiej te same pieniądze wydać na "kapcze".

Jest niewielka lista katalogów, gdzie warto być. Ale jest krótka.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Podaj url swojej domeny.

Coś zbierasz adresy ostatnio. Jeśli chcesz mogę Ci podrzucić parę do kolekcji.

Pozatym po to chyba jest to forum czyż nie?

Tak, po to jest forum by zadawać pytania. To czy i jakie dostaniesz odpowiedzi zależy od pytania i od tego jak wygląda Twoja aktywność na forum. Jeśli ogranicza się do zadawania tego rodzaju pytań i na tym się kończy, nie dziw się, że tak zostałeś potraktowany. I tak delikatnie jak widzę.

Dziwi mnie polubienie przez moderatora maxpan w.w wypowiedzi, chyba marzy mu się forum w którym ludzie będą się bać zadawać pytania..

Chyba dobrze gdy niektórzy ludzie się kogoś boją. Bo wtedy reszta mogłaby się bać ich. Jak myślisz? Dziękuję za zwrócenie uwagi, dorzucę do tamtej wypowiedzi swojego lajka.

Wracając do Tematu: tak, warto katalogować strony. I nie, nie warto katalogować stron. Wszystko zależy od tego jak i gdzie to zrobisz.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Z całym szacunkiem ale sporo nam brakuje do elity.

Tak, ale jakby nie patrzeć jesteśmy w czołówce kreatywnych.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Jak mamy o czyms rozmawiac to rozmawiajmy o konkretach a nie pitu pitu .. moze to moze tamto - nie majac urla jak chcecie cos analizowac?

A co tu chcesz analizować?

działanie multikodów?

seoki?

inne krajowe wynalazki?

d

M

Ps. W sumie masz rację :)

Będąc precyzyjnym, trzeba pokazać w czym błąd.

Ale przy 200 miejscówkach? :)

A o Chińczykach i Rosjanach zapomnieliście. Prawie zapomnieliście.

Z całym szacunkiem ale sporo nam brakuje do elity.

Jesteśmy małym zacofanym kraikiem, gdzieś na krańcu Europy, ciężko konkurować z 1mld chińczyków, 150 mln Rosjan, czy 300 mln amerykanów. Ale katalogów mamy chyba najwięcej na świecie ;).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności