Skocz do zawartości

Kondycja szybkości działania forum

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Powiem tak, że jest lepiej niż w krytycznym dniu gdzie kręciło kołem minutami, ale i tak czasami nadal wczytywanie stron trwa kilkanaście sekund.

Pozdrawiam

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Uważam, że ostatnio "chodzi dobrze" :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Olaboga, wejść tutaj to nie lada kłopot, czasami www ładuje się minutę a czasami 503 komunikat widnieje, nie bywam tutaj często, ale 6 tygodni starałem się analizować materiały z forum, mogę powiedzieć, że są przydatne bo udało się wyjść z filtra paru stronom za linki nienaturalne, dzięki radom na forum optymalizacja o_0 i własnym analizom, Od tyle z mojej strony. Siadam do dalszej lektury i powodzenia w naprawie problemów z forum optymalizacja.

W czasie jako to piszę i jakiś znaczny czas przed działa fatalnie :(

Pojawiło się też:

Sorry, the page you are looking for is currently unavailable.

Please try again later.

Potwierdzam dziś działa wręcz fatalnie... długo się ładuje, raz na kilka odświeżeń występuje jakiś error.

Potwierdzam dziś działa wręcz fatalnie... długo się ładuje, raz na kilka odświeżeń występuje jakiś error.

An error occurred.

An error occurred.

Wdrożenia i modyfikacje sklepów PrestaShop - webKS.pl

Teraz jest lepiej

-------------

> Jednak nadal to samo :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności