Skocz do zawartości

Gorąco proszę o ocenę strony firmowej

karmelion

Rekomendowane odpowiedzi

Literówka w adresie w stopce RawiczU

link w stopce: pieprzykdrzwi - nie działa, a poza tym zastanawiam się, czy taki link jest bezpieczny. Poszukaj tu na forum informacji o linkach w stopkach. Nie wiem, czy przypadkiem Ci nie zaszkodzą. Ja się na tym nie znam, mówię od razu, ale czytałem tu na forum trochę o takich linkach i chyba nie są bezpieczne

Podciągnij trochę całość do góry, dużo niepotrzebnego pustego miejsca

Za każdą sugestię bardzo dziękuję.

Słaba produkcja z wyglądem rodem z minionego wieku.

Błędy jak chodzi o SEO i inne błędy np dla zakładki lokalizacja.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

U góry jest za pusto i niepotrzebny ten czarny pasek. Popracuj nad menu poziomym, kolor tła rozwijającego jest zbyt rażący. W menu bocznym zmniejsz odstępy, a dodaj za to marginesy z każdej strony - będzie wyglądać estetyczniej i bardziej przejrzyście. Gradient w stopce jest zdecydowanie za mocno, przez co wygląda tandetnie. Dodaj hover do linków w stopce. Stylizacja formularza kontaktowego do poprawy - przede wszystkim potrzebne marginesy boczne. Tekst jest rozmieszczony bardzo chaotycznie. Galeria może być.

Sklep z kosmetykami naturalnymi  Sanaja.pl - Kosmetyki Naturalne

Meble kuchenne Szczecin. Agencja reklamowa - GreenCitrin.pl

Tak jak Mion napisał. Produkcja rodem z minionej epoki. Tak się zastanawiam...Sprzęt do czyszczenia nie jest tani. Bez względu czy się kupuje czy bierze w leasing. Jednym słowem nie jest to tani biznes. Skoro stać was na to aby sie tym zajmować, to i powinno być stać na stronę wartą 500-700 zł. Taki jest średni koszt tego typu strony. To nie sa wielkie pieniądze. Gdy widzę, że firma ma tego typu stronę, to z niej nie korzystam. Nie korzystam bo to mnie obraża. Poza tym, nigdy nie wiem czy taka strona działa? Bo wyglada na porzuconą lub w trakcie poprawiania.

Bo wyglada na porzuconą l

Powiedział bym nawet jak kiepska strona zapleczowa :pada:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Cześć.

Rozumiem, że szablon, sam modyfikujesz lub z pomocą kogoś ze znajomych. Wiele porad, które tu dostałeś (jeśli je czytasz) Ci nie pomogą. Nikt nie napisał nic, co by nie było prawdą, ale przecież tu nie o to chodzi. Jeżeli się nie mylę, miałeś szablon (wzór), który Ci przypadł do gustu, a następnie zacząłeś go modyfikować. Modyfikacje te, lepsze lub mniej trafne, nie są konsekwentne, a już na pewno nie przemyślane od strony graficznej.

Mam 2 rady:

1. zacznij od nowa, przemyśl efekt końcowy (traktuj stronę jako całość), przemyśl zmiany, które wprowadzasz (ich celowość) i bądź konsekwentny, np: niebieski prostokąt jest z gradientem, niebieskie guziki menu już nie; guziki menu i te po rozwinięciu maja inny kolor tła ( nie wskazuje Ci błędów tylko niekonsekwencje lub bezcelowość zastosowanych środków);

2. popraw błędy strony nim zaczniesz ją reklamować (w galerii rozwijalne podmenu, wyświetla się ono pod miniaturkami i nie widać teksu na guzikach)

P.S. Rozumiem, że w górnej przestrzeni coś planujesz (treść o ciasteczkach?).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności