Skocz do zawartości

Czy to już koniec amatorskiego SEO?

ZłyHultaj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie rozumiem słowa czym jest amatorskie SEO?

Czy zabawą dla siebie, ot pod własnego bloga, czy sytuacją kiedy nie jest ktoś w stanie, utrzymać stron swoich "potencjalnych" klientów

Jeśli tą pierwszą wersją to jak najbardziej to amatorszczyzna, nic tutaj nie ryzykujesz, zdobywasz wiedzę (opcji jest wiele), przeprowadzasz doświadczenie na przykładzie którego wyciągasz adekwatne wnioski (uczysz się), jeśli coś nie wychodzi to albo robiono to źle, albo zabrakło cierpliwości

Amatorszczyzna kończy się również wśród samych zleceniodawców (coraz częściej temat pozycjonowania jest poruszany ;)

Wszystko się kończy i zaczyna w tym samym momencie, mianowicie kiedy tracimy chęci i motywację do działania, jeśli dążymy w sposób optymalny, do osiągnięcia danego celu, to kiedyś nam się to uda

Mnie się udało cel zrealizować (pod własną stronę ot) ale czy ty aby czytałeś tylko forum? Są szkolenia, kursy, informacje, blogi i inne opcje, jakie trzeba wziąć pod uwagę, a tak na prawdę aby znaleźć tutaj coś, co by ci się mogło przydać, to musisz się mocno cofnąć w czasie ;)

Tak jak wspomniałem, rok czasu wbijałem sobie 4 frazy ( w tym jedną z końcówką miasta), dla mnie to sukces, dla innych codzienność, lub setki takich słów kluczowych

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Panowie wyczerpaliście już temat ? Bo multikont w tym wątku aż do bólu.

nie możliwe, nadmoderator MAX jest czujny i wyplenia tą zarazę wraz z korzeniami :)

Tak jak napisał szlafrock, co za problem założyć jdg o wspaniałej nazwie "supersełoszał" kupić za 3 stówy jakiś automacik do katalogowania, wypozycjonować warzywniak szwagra (jest co wpisac w referencje), złapać kilku yelonków na allegro i mienić się zawodowcem.

Aby zostać profesjonalistą i na dodatek ekspertem, wystarczy założyć jednoosobową działalność i szumnie ją nazwać agencją seo, interaktywną lub reklamową. Następnie na pio założyć kilka kont, jedno główne eksperckie do udzielania rad amatorom, inne w celu zadawania lamerskich pytań i wciskania swoich badziewiarskich grup katalogów.

Taki jest przepis na profesjonalistę. Bardzo ładnie widać ten proces na tym forum.

Także, nie łam się i Ty możesz być profesjonalistą i zarazem ekspertem seo. ;)

niezłe masz doświadczenia, SzlafRock :P

OK. Tak jak Paweł, mam wrażenie, że temat się wyczerpał, więc zamknę wątek

Jak ktoś będzie chciał wnieść coś nowego i może wreszcie wartościowego, niech poprosi na PW o otwarcie

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności