Skocz do zawartości

google.de -> google.at

dudi64

Rekomendowane odpowiedzi

Dotychczas nie robiłem niczego na niemieckim googlu. Testowałem pewne rozwiązanie i , jak dla mnie niespodziewanie, na całkiem przyzwoite frazy stronka wbiła się do top3 na google.de. Myślałem że kwestią być może czasu jest podobna pozycja na google.at. A tu lipa. Stoi jak zamurowana na top20 . Ma ktoś może jakieś podobne doświadczenia z tym związane. Myslałem że być może wynikiem jest zbyt mała ilość linków z lokalizacji .at. Zrobiłem więc kilkanaście stronek, podpiąłem pod GWT ( każda osobno) , ustawiłem lokalizację at , przyzwoicie zalinkowałem . Efekt zerowy . Google de. stabilne top3 , google.at stabilne top20 :) .

Na google.ro w wersji niemieckiej ( dlaczego ro ma niemiecką wersję pozostaje dla mnie tajemnicą ) jest tez wysoko.

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Zastanawia mnie tylko fakt że wszystkie domeny które sa przede mną na at. są com i sa na dalszych pozycjach ode mnie na google.de.

Odpuszczam , ale zaciekawiła mnie ta sytuacja. Podobnie jest na google.ch w wersji niemieckiej. Tez top20. Coś ten niemiecki to jakies nieporozumienie :)

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności