Skocz do zawartości

[Sprzedam] 5 gotowych blogów zapleczowych pod finanse (kredyty, lokaty) - FV!

jaazoo

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!

Sprzedam 5 gotowych blogów zapleczowych pod frazy "kedyty" i "lokaty". A sprzedaję, bo w wolnym czasie stworzyłem paczkę z myślą o dalszej odsprzedaży:) Cena za całość to 50 złotych netto. Wystawiam faktury!

Cechy każdego bloga:

- każdy stawiany na platformie wordpress.com - na życzenie mogę dorobić kolejne blogi w iście promocyjnej cenie 10 zł za bloga na innych platformach;

- każdy stawiany na innym adresie e-mail, aby nie powiązać ze sobą blogów;

- każdy ma 3 teksty jakości preclowej o długości 1000 zzs z tematycznymi zdjęciami, skonfigurowaną sekcję widżet i krótki tekst "O mnie" - aby wyglądał naturalnie;

- każdy jest postawiony na naturalnie brzmiącej domenie - nie żadne kredytywarszawa.wordpress.com:)

Ze zrozumiałych względów adresy prześlę osobom zainteresowanym na mejla. Po zaksięgowaniu wpłaty otrzymasz adresy e-mail i hasła dostępowe do blogów, które możesz dalej rozwijać.

Blogi są świeże i niepodlinkowane, ale na życzenie mogę je podlinkować za dodatkową opłatą według oferty:

https://www.forum.opt...kcyjne-pakiety/

Zapraszam do współpracy,

Jacek Gędłek

Agencja Interaktywna Adverso – skuteczny marketing online

www.adverso.com.pl

biuro [at] adverso.com.pl

kontakt [at] iskryba.pl

889558056

ul Komandorska 118/120,

bud. B/M lok. 2,

53-345 Wrocław

Firma działająca w ramach fundacji AIP

Akademickie Inkubatory Przedsiębiorczości

ul. Piękna 68,

00-672 Warszawa

NIP 524 249 5143

REGON 015690013

KRS 0000 199402

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności