Qbol Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Nie wiem czy taki temat to nie za duży offtop na jak to forum, ale karpe dijem Zabieram się za robienie prawka A2, bo nie mogę jeszcze zrobić pełnego A. Jaką maszynę polecacie do wspomnianych w przepisach 47 KM ? Jeździłem od roku na 50cc i chyba przyszedł już czas żeby się przesiąść na coś mocniejszego. "Donna mamma es ch*joczita." - Tytus Bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja robiłem ta takim WSK: ale to było dawnoooo temu HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbol Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja aktualnie takim g*wienkiem się poruszam. Jak ktoś nie ma możliwości albo wieku na zrobienie prawka to polecam - w końcu to chińska podróbka Suzuki 250 "Donna mamma es ch*joczita." - Tytus Bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 jaki budżet, jaki typ motóra? Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbol Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Do ~4000 zł. Upragnionym ideałem jest Kawasaki ER5, ale ma za dużo koni jak na to prawko "Donna mamma es ch*joczita." - Tytus Bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Sprecyzuj jaki motor ciebie interesuje, KTM, chopper, ścigacz wszystko w tym zakresie jest możliwe (oczywiście więcej niż 60-70 km nie wyciśniesz) ale to jest mało ważne - tutaj za wszystko "nowe" zapłacisz optymalnie od 4 do 6 tysięcy Raczej nie wskazane jest abyś na początku kupował nawet ZIP Pro, choć się mieści w tej granicy cenowej, i nie posiada "blokad", przekonasz się o tym wtedy, gdy pierwszy raz zaliczysz glebę a to coś oczywistego, co każdy musi przeżyć i nie koniecznie z własnej winy (mnie kiedyś na "drogowej szlace i żwirze zarzuciło) Na powyższą WSK niezbędne jest prawo jazdy kat A, piękna sprawa do dziś wielbię je jak MZtki czy Javy I pamiętaj o przeskoku jak przechodzi się z jednego motorka na drugi, który ma znacznie lepsze parametry, kusi by wcisnąć ale zachowanie motocyklu na drodze, takiego jak pokazałeś jest zupełnie inne, podobnie twoje na zasadzie optymalnej pozycji jaką musisz przyjąć (balans ciałem) Ja zaczynałem od komara, osy, Rometa potem był simson i ryś, powodzenia Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbol Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 @Herkules: Mowa o ścigaczu. Ale nie mam na myśli maszyny niczym Valentino Rossi tylko coś spokojniejszego do jazdy po mieście i dojazdów do pracy. Oczywiście nie nówka. Używki chyba tylko wchodzą w grę. A co myśleć np o Suzuki GS500 ? "Donna mamma es ch*joczita." - Tytus Bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 A będziesz umiał wymienić podstawowe elementy? znasz się w miarę na motocyklach marki "Suzuki" bo w granicach z tego co pamiętam to 20 letnie prawie modele chodziło po 3 do 6 tysięcy, ale nie wierz iż to nie wymaga wkładu finansowego Ja ogólnie od zawsze Kawasaki i też nie pierwszej młodości, ale jak dbasz tak masz Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbol Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Wiesz, przy moim aktualnym wszystko sobie robię sam, ale wiadomo, że to zupełnie inna bajka. Jak się nie nauczę, to zrobi mi mechanik, albo pomoże znajomy z pracy, który sam jeździ więc jakoś bym to ogarnął. Oczywiście, że wkład finansowy kalkuluje również. Ale pieniążki na utrzymanie spokojnie się znajdą. SEO such profit Sam bym Kawasaki chciał, ale wspomniane ER5 ma o 3 KM za dużo "Donna mamma es ch*joczita." - Tytus Bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Najlepszy sposób na naukę, rozłóż motor na części pierwsze, a potem go złóż, przy każdym tak robiłem Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOmaniaczka Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 szkoda, że masz taki mały budżet ja zaszalałam i wzięłam kredyt i wylądowałam na czymś takim https://tablica.pl/oferta/kawasaki-ninja-300-kat-a2-CID5-ID4LaHF.html#0b67b4deee Ogólnie mega polecam sprzęt na pierwszy sezon idealny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Na pierwszy sezon? Ty widzę koleżanko nawet nie wiesz o jaki motor koledze chodziło, jak już bijesz posty to wiedz, iż ma on na A2 ograniczoną "ilość koni" Tak niech weźmie kredyt i na polskie drogi od razu Hayabusę kupi Dziękuje i miłego dnia Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 fotki pozmnijszajcie bo rozjezdza sie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adby Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Na pierwszy sezon? Ty widzę koleżanko nawet nie wiesz o jaki motor koledze chodziło, jak już bijesz posty to wiedz, iż ma on na A2 ograniczoną "ilość koni" Tak niech weźmie kredyt i na polskie drogi od razu Hayabusę kupi Dziękuje i miłego dnia A Ty kolego przeczytaj co pisze w ogłoszeniu, do którego koleżanka podała link. Sprawdź pojemność, ilość KM, wróć i ładnie przeproś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEOmaniaczka Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Na pierwszy sezon? Ty widzę koleżanko nawet nie wiesz o jaki motor koledze chodziło, jak już bijesz posty to wiedz, iż ma on na A2 ograniczoną "ilość koni" Tak niech weźmie kredyt i na polskie drogi od razu Hayabusę kupi Dziękuje i miłego dnia No jakby nie patrzeć to moja Kawcia nie przekracza norm na A2. Faktycznie dzięki za komplement bo nawet na światłach słyszałam "ładna ta Twoja sześćseta" haha ubaw po pachy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.