Skocz do zawartości

Foxen - prosze o oceny

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Strona jest bardzo intuicyjna i na ogół mi się podoba. Musisz jeszcze poprawcować więcej nad treścią i będzie dobrze :)

Dzięki za opinię.

Odświeżam temat. Może ktoś jeszcze oceni.

• 3 miesiące temu...

Powiem szczerze, że ktoś odwalił dużo dobrej roboty, ale niestety przedobrzył. Nie rozumiem po co tyle różnych skryptów ? Wszystko ciągle skacze przez to mam wrażenie, że strona jest zrobiona we flashu. Takie rzeczy robi się w portfolio żeby pokazać przyszłemu klientowi jakie to on rzeczy potrafi robić. Po drugie wszystko jest tak ściśnięte, że czasem nie ogarniam co jest od czego, logowanie żeby coś zobaczyć czy ściągnąć czyli muszę się rejestrować - mnie to od razu odstrasza i zamiast zostać twoim stałym czytelnikiem to znikam raz na zawsze.

A np. tutaj przykładowo:

https://foxen.pl/296-blogow-commentluv/

formatowanie tekstu "w imię ojca i syna" - wszystko na sobie leży, ogólnie źle się czyta.

Podsumowując strona jest ładna ale nie przejrzysta, trudny dostęp do treści. Ja jako czytelnik niestety zraziłem się tym co wymieniłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności