Skocz do zawartości

Programy do mailingu online

TheArt

Rekomendowane odpowiedzi

AnoMail - tani i dobry.

GroupMail Free Edition - wersja darmowa wysyla do 100 maili, ale jesli masz liste kilkuset odbiorcow, to mozesz podzielic sobie na kilka paczek. Wersja platna nie ma tego ograniczenia.

Pamietaj, zeby skonfigurowac to tak, zeby co iles maili program robil przerwe - zmniejsza to ryzyko zablokowania przez niektore serwery.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 6 miesięcy temu...

witajcie,

sorki za up archiwum tej wiadomości. Chodzi mi głównie o to żeby się dowiedziec trochę więcej info na temat ad mailera, nigdzie w sieci nie mogę znaleźć sensownej informacji i opinii, czy to prawda jest z ich funkcjonalnością że można wyszukiwać z wyszukiwarki i budować spore bazy adresów. Czy faktycznie jest taki dobry za taką kwotę 240 zl.

Proszę o info czy ten program jest godny tych pieniędzy albo polecicie podobny program do wyszukiwania maili i wysyłania mailingów reklamowych.

dzieki

że można wyszukiwać z wyszukiwarki i budować spore bazy adresów

i wyebać się na minę.. tak jak kupując lewe bazy..

bazy buduje się samemu, legalnie pozyskując adresy.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Up@

ale najpierw uzyskujesz zgodę na otrzymywanie wiadomości. No nic, tak sie dopytuję, znajomego znajomy tak robi i ponoć dobre pieniądze zarabia z takiego pozyskiwania bazy, ale jak wiadomo, znajomy znajomego itd. ja z nim nie rozmawiałem, więc nie wiem. Dlatego wole tutaj się dowiedzieć od ekspertów. Czyli nie polecasz mcmagic tego narzędzia czy może inaczej, sposobu pozyskiwania bazy.

dzięki za odpowiedź

@koldun

po pierwsze primo mam nicka z "k" na końcu ;)

po drugie primo

ale najpierw uzyskujesz zgodę na otrzymywanie wiadomości

rozjaśnij mnie to, to.. w sensie co? harwestujesz mialie i co? w ten spsoób uzyskujesz zgodę?? czy jak to się tam niby tę bazę buduje??

bo nie wiem czy wiesz, ale jak machniesz do *prywaciarza* maila z zapytaniem w stylu "proszę o wyrażenie zgody na wysłanie maila z informacją o super garnkach, w zayebistych cenach" to już spamujesz..

bazy *prywaciarzy* pozyskuje się na za********e pisanych blogach, na doładowaniach za darmo, super konkursach itp. a nie harwestując net.. społeczeństwo jest coraz bardziej świadome i jak trafisz na oszołoma, to za spam puści Cię w samych skarpetkach.. albo i bez..

Co do mailingu do firm, to po noweli ustawy zauważyłem dużo większe zainteresowanie usługą mądrego konfigurowania filtrów antyspamowych server side.

@TheArt dzielę się wiedzą bezinteresownie.. nie mierz wszystkich jedną (swoją?) miarą..

aktualnie w bazie *prywaciarzy* posiadam 3,142 legalnie pozyskanych rekordów - każdy zapisał się dobrowolnie i w każdej chwili, jednym kliknięciem, może się wypisać a jego decyzja będzie najświętszą świętością.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Wiesz że piszesz farmazony, raz że nikt nic nie zgłasza, dwa nie ma mowy o namierzeniu wysyłającego a trzy wiadomość email nie ma mocy prawnej więc nijak nikogo nie oskarżysz że coś od niego dostałeś.

- Owszem, były w Polsce przypadki kar nakładanych za spamowanie.

- Owszem, nielegalne przetwarzanie danych choćby jednej osoby pozostaje nielegalne.

- Masowe spamowanie to akurat rzecz, w ktorej dochodzi inny paragraf, bo w kwestii spamu mailowego mozna przyczepic sie z roznych przepisow.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Prowadzić mailing zgody z obecnym prawem to mogą tylko korporacje typu onety itp, z setkami prawników i regulaminów.

pitolisz od rzeczy. każdy może prowadzić pod warunkiem spełnienia wymagań prawnych, które nie są wcale jakieś nierealne do spełnienia - ot cała filozofia.

za 100 netto dam Ci szybki wykład co znaczy "wymagania prawne".

@up jestem za, a nawet przeciw ;) tyle, że za 123 - bo brutto ;)

A ja @mcmagik z przykrością muszę udzielić Ci upomnienia:

za 100 netto dam Ci szybki wykład

Co to kuva jest? Piaskownica? Co tak mało :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności