Skocz do zawartości

zfk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Proszę o ocenę nawet najbardziej krytyczną.

[code]https://tablicaslubna.pl[

/CODE]

Chciałbym się dowiedzieć co mogę zmienić, dodać, usunąć.

"Bo przeszkody są po to aby je pokonać a nie omijać, bo prędzej czy później wrócą trudniejsze."

Z tego co mi się wydaje (bo to jeszcze przede mną), slub to raczej okazja do radości, zabawy...A ta kolorystyka, łacznie z grafiką bardziej się nadaje do domeny o nazwie: tablicaostatniadroga. Wejdź sobie tutaj i zobacz jaki mniej więcej design powinieneś zastosować. Czemu ta Twoja strona taka smutna jest? Układ strony to już zupelnie inna sprawa, ale nie przemawia do mnie. Zbyt sztampowe.

Może nie jest smutna, ale kolorystyka na pewno nie kojarzy mi się z branżą ślubną, sam design zresztą też nie. Więcej i większe zdjęcia oraz lepiej dobrana kolorystyka powinny poprawić odbiór :).

Sklep z kosmetykami naturalnymi  Sanaja.pl - Kosmetyki Naturalne

Meble kuchenne Szczecin. Agencja reklamowa - GreenCitrin.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności