Skocz do zawartości

Tagi obcojezyczne

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Mam zamiar załozyć pewien serwis po angielsku .

Mam wiec takie pytanie, do forumowych specjalistow .

Załozmy ,ze serwis zajmuje sie "Online Dating"

Mam problem z doborem słow kluczowych .

Chce tagi do strony w roznych jezykach

Czy moge te strone otagowac np. tak -

"Online Dating" "Rencontre en ligne" "dul ar líne" słowa te znacza to samo czyli "randki online" tylko ,ze sa w roznych jezykach .

Wiec tu pojawia sie pytanie ,czy strona moze byc tak otagowana ?

Czy google to jakos przemieli ,ze strona bedzie sie pokazywac w google pod kazda z tych fraz osobna ?

Pomysł bez sensu, tagowanie służy do czego innego. Tagowanie to jakby dodatkowe "kategorie" serwisu łączące treści zawierające wspólne stałe elementy.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zle to troche wszystko ujalem w slowa .

Chodzi o strone, w ktorej chcialbym zastosowac 3-4 keywordy .

Kazdy keyword w innym jezyku ,jednak znacza to samo .

Zamierzonym celem ma byc pozycja w google pod kazdym z tych keywordow.

Pytanie jak google potraktuje taka strone ? No i czy jest mozliwe pozycjonowac strone np. w google.fr pod francuskim keywordem , w niemczech pod niemieckim keywordem ,w polsce pod polskim keywordem a to wszystko na jednej stronie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności