Skocz do zawartości

SeoInstalator - narzędzie automatycznej instalacji stron (cmsów, katalogów etc.)

okazwłoka

Rekomendowane odpowiedzi

Porobię kilka instalacji z przeznaczeniem na testy i chętnym oczywiście podeślę dostęp (na PW wyślę wiadomość z dostępem wszystkim, którzy wyrazili taką chęć).

Co do działania SeoInstalatora - postawiłem na nim w ostatnim czasie ok tysiąca stron i wszystko przebiegło bez zakłóceń. Stąd - jeśli będą jakieś niedoróbki to bardziej w samym panelu.

SeoInstalator ma automatyczną aktualizację, więc z poprawkami nie będzie problemu.

PS. Wyskoczyło mi dziś wyjście kilkugodzinne i niestety wszystko ruszy po południu.

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ma problemu - kto chętny do przyglądnięcia się SeoInstalatorowi i wypróbowania go w akcji - proszę się zgłaszać. Nie daję tu ograniczeń na ilość osób.

Panowie, wybaczcie ale już nie zdążę porobić instalacji. Z rana się tym zajmę i porozsyłam wszystkim dane do logowania.

Ok, wysłałem już wszystkim. Oficjalnie ruszamy z projektem w poniedziałek - start miał być już dawno, ale ciągle było pod górkę :)

Ruszyła sprzedaż SeoInstalatora: https://seoinstalator.pl

Osoby które zgłosiły się do testów otrzymały kod rabatowy w wysokości 25%.

Na naszym fejsie (można trafić z naszej strony i4a.pl) jest kilka kodów na zniżkę 20%.

Jest też kilka kodów dla PiO:

10% - 915091872

15% - 5eb5b08f

20% - f5252e7f

Kody są bezterminowe, oczywiście jednorazowe.

Przygotowałem prezentację jak uporać się z instalacją 100 stron w niecałe 5 minut (mogłoby to być również 1000 stron w 5 minut jaki 10 000 stron w 5 minut). Dostępna jest pod tym linkiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności