Skocz do zawartości

Kiedy dodawać wpisy do katalogów/

wowo

Rekomendowane odpowiedzi

kiedy mogę rozpocząć dodawanie wpisów do katalogów

Jedna z możliwych odpowiedzi brzmi: jest jak chcesz już dostać filtr :olaboga:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Jak będzie różnicować źródła linków plus dobre jakościowo wybierze katalogi to raczej filtra nie złapie. Ale znając po zapytaniu wiedzę autora, tak aż różowo to nie będzie.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Dlaczego od razu filtr?

Czytaj ze zrozumieniem ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

hahaha :D

"każda szansująca się strona ma wpisy w katalogach" - a to dobre :D normalnie jeszcze z 10 min mi banan z ust nie zejdzie :D

Co do "pisanego tekstu na forum" tutaj należy nauczyć się czytania w myślach :)

Po 1. nikt nie poda Ci poprawnej odp - bo jej nie ma !

Po 2. jeśli ktoś coś mądrego będzie chciał Ci przekazać - poda Ci to w bardzo trudnym języku (tak abyś musiał się domyślić o co mu dokładnie chodziło).

Po 3. katalogi są fajne bo podnoszą ranking twojej strony - ale nic więcej - to nie dodaje prestiżu twojej stronie - ZAPAMIĘTAJ ! (proszę)

Powiem szczerze, że ja tej wypowiedzi przez dłuższy czas nie mogłem zrozumieć.

Implikacją dodawania do katalogów może być też BAN. Wiec, jak już będzie na taką ewentualność gotowy to może zacząć dodawać. Napisałem trochę "przewrotnie" i pewnie ciężko to zrozumieć, bo nie każdy zdaje sobie z tego sprawę.

katalogi są fajne bo podnoszą ranking twojej strony - ale nic więcej

co to "ranking strrony" ? Czy jak dodam swoją stronę do zasmieconego spamem katalogu to "ranking mojej strony wzrośnie" ?

Gdyby google miało blokować za używanie katalogów to moim zdaniem śledziliby właśnie najbardziej popularne i najmocniejsze katalogi z wysokim PR i TR, bo to do nich wrzucają strony ludzie którym zależy na zdobyciu pozycji......

śledzenie , blokowanie - jak to profesjonalnie brzmi :)

Nie lepiej wyciąć w piz.u wszystkie zaspamowane katy i 95 % roboty zrobione.

Nie dodawaj do katalogów. Dzięki Google Disavow i sprytnym pozycjonerom katalogi i precle staną się syfem. Moim zdaniem katalogi i precle to już syf, nie ważne czy katalog mega dobry czy tez nie, katalog to katalog który należy moim zdaniem omijać szerokim łukiem i nie zawracać sobie nim głowy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności