Skocz do zawartości

Jak dodawanie do darmowych linków.

mono85

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Dużo tu wiadomości a ja nie wiem jak to sformułować w wyszukiwarce.

Chodzi mi o darmowe katalogi.

Generują kod który powinno się wkleić gdzie? na moją główną stronę jako link?

I w polu link zwrotny wpisuje swoją stronę czy jak?

Banał wiem, zaraz mnie tu pojedziecie no ale dopiero się uczę :)

Katalogi które wymagają linka zwrotnego w mojej ocenie nie są warte uwagi.

Ale praktycznie robisz tak jak mówisz wklejasz kod na swojej stronie i podajesz w katalogu link do strony( podstrony) gdzie ten kod wkleiłeś i link prawidłowo wyświetla się.

ponieważ linki umieszczałem na podstronach specjalnie stworzonych pod takie linki zwrotne. Oczywiście te podstrony nigdy nie weszły do indeksu Google :)

Już nie chciałem oficjalnie tego mówić głośno. Fakt, kilka razy już pisano na forum o tym. :)

Po co drażnić właścicieli katalogów. ;)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

A ja kiedyś zdobywałem sporo linków z takich katalogów, ponieważ linki umieszczałem na podstronach specjalnie stworzonych pod takie linki zwrotne. Oczywiście te podstrony nigdy nie weszły do indeksu Google

Wiec nie masz się czym chwalić, bo nie tędy droga :nonono:

w polu link zwrotny wpisuje swoją stronę czy jak?

Adres strony na jakiej zostanie zamieszczony link zwrotny do katalogów.

Ale katalogi na "link zwrotny" to przeżytek minionego wieku.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności