Skocz do zawartości

Proszę o ocenę strony firmowej.

iziz

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma co człowieka dołować...

Wydaje mi się, że po zaprezentowaniu strona wyglądała inaczej, zatem wcześniejsze opinie dotyczą czegoś zgoła innego.

@iziz

Stronka stronką, ale popracowałbym nad logo. Logo to graficzny wizerunek, budząc skojarzenia określa charakter marki. Obecne przypomina napis z komiksów o superbohaterach z lat 90-tych.

Strona nie jest najgorsza, ale...I to własnie te "ale" odgrywa tutaj największą rolę. Coś tam nie pasuje, aby nie powiedzieć, że wszystko.

Właśnie takie opinie są bez sensu. Bo ta strona jest właśnie zła, niepoprawna, brzydka jak na stronę firmową i zamiast to mówić w prost, to bez sensu próbujesz pocieszyć założyciela tematu.

W tej chwili powinien ćwiczyć jeżeli chce projektować strony internetowe, a nie myśleć, że ten projekt jest może nie najgorszy. Ten projekt jest gó*****y i On właśnie powinien o Tym wiedzieć, żeby następnym razem postarać się bardziej i zrobić coś lepszego...

zatem wcześniejsze opinie dotyczą czegoś zgoła innego.

Moja opinia tyczy obecnej strony ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 2 tygodnie później...

Tyle masz stron z profesjonalnymi szablonami premium że głowa od nich boli. Za 30-40 dolarów masz dobrą templatke do joomli oraz woordpresa. Z tym że, zdecydowany większy wybór ma wordpress, pewnie sam niedługo się przekonasz o tym :)

Tak jak wcześniej jeden forumowicz napisał, olejesz wygląd strony to klient jak najszybciej na twojej stronie zrobi X. Co do twojej strony, wszystko co do wymiany co za tym idzie szablon do ZMIANY. Ja rozumiem że w internecie jest zasada wszystko za free, ale w biznesie jest zasada (Ile włożysz to tyle wyciągniesz) Znałem masę takich e-biznesmenów że ani złotówki nie włożyli w swój projekt. Po czym od kilku ładnych lat mają rękę w nocniku po sam łokieć. Zastanów się dobrze na zmianą na wordpressa oraz zakupu premium templates. Przy wordpressie służę pomocą, powodzenia.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności