Skocz do zawartości

Jak dodawać stronę do katalgów

aga2021

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie jak dodawać stronę do katalogów

Mała uwaga dotycząca samego dodawania do płatnych katalogów. Warto sprawdzić kiedy został zaakceptowany ostatni wpis (zdarzają się nawet kilku miesięczne przestoje). Lepiej przeznaczyć kwotę smsa/przelewu na piwo/inne katalogi niż czekać w nieskończoność ;)

Paweł

[Wykonam] ANALIZA WIDOCZNOŚCI - aktualne pozycje mobile/desktop, sezonowość, rankujące podstrony - 10 narzędzi (Ahrefs, Semstorm, Senuto, Clusteric, Rank Tracker, SE Ranking, Alli AI, Keyword Revealer, Ubersuggest, Google Ads)

Jeśli już chcesz zdyskredytować pewną ilość katalogów

Nie chcę. Natomiast dla mnie faktem jest że zdecydowana większość katalogów jest już zgłoszonych do Disavow. Natomiast jeśli twierdzisz inaczej to podaj źródło, tylko...

nie posługuj się danymi których źródłem jest "twój paluch" lub widzi mi się

Sądzę też, że dla wydawców 100 katalogów jest to duża różnica czy zostaje mu jeden "OK", czy też 20 "OK".

Z całym szacunkiem, ale temat nie dotyczy właścicieli katalogów.

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Natomiast dla mnie faktem jest że zdecydowana większość katalogów jest już zgłoszonych do Disavow.

Zgadzam się z tą tezą.

Pseudo zdejmowacze filtrów ładują do disavow wszystko co im podejdzie pod rękę. Bez zastanowienia, dlatego narzędzie to przestaje spełniać swoją funkcję. Po prostu zapchało się. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności