Skocz do zawartości

oczekujemy ukrytych linków

nrm

Rekomendowane odpowiedzi

maila o takiej treści dostałem niedawno:

Piszę z propozycja wymiany linków miedzy naszymi stronami. Moja branża to projektowanie stron oraz sprzedaż mebli w sklepie internetowym. Z naszej strony oferujemy umieszczenie ukrytego linku na  naszych stronach. www.****.pl , www.***.pl, www.***.net/.W zamian oczekujemy umieszczenia na stronie  https://www.***.org/  ukrytych linków do naszych stron. W zamierzeniu chodzi nam o zwiększenie popularności i pozycji strony w wyszukiwarkach internetowych.

Pozdrawiam i pozostaję w kontakcie. 

Iwona ****

człowieka z rana krew zalewa ;)

w sumie nie miałem podawać ale własnie sobie zobaczyłem te strony (heh, wcześniej nawet nie klikałem w adresy, olałem maila i tyle:-) i sa bardzo ciekawe.

na szybciora:

- ciekawe meta

- na dole serwisu masa linków z display:none

linki: połączcie w jedna całość, bez spacji:

www . ne w de sign . pl

www . i l f . pl

www . g s m-s u p po r t .net

za te zabiegi licza sobie od 600zł

ale ktory to serwis ten co prosil o linki ?

maila jakiego dostalem masz jako pierwszy w wątku, tam masz wygwiazdkowane adresy które podałem powyżej :) wiec jak widać podano mi te 3 adresy. #-o

tyle się mówi o spamie, cloakingu, a ludzie dalej to praktykują.. po co ? Ktoś wie ? 2-7 dni w google na pierwszym miejscu.. to ich zadawala ?

Hm, a czemu oni nie lecą za nadmiar słów jednego typu ? W stosunku do innych ?

pozdr.

Jak spamuje amator....to można mu wybaczyć, ale jak widzę pozycjonera, który stosuje tyle niedozwolonych metoda na raz to nie wiem czy mam się śmiać, czy płakać. Bez tego spamu wylądowałby pewnie na 100 pozycji. ;)

No spam straszny, ale tak przy okazji.

szookpl mówisz, podstaw do bana masa zgoda, wymieniasz powód słowa w komentarzach, czyli to twoim zdaniem też powód do bana ?

To może najpierw usuń ze swoich stron :)

pozdrawiam

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności