Skocz do zawartości

Pierwszy update algo w 2014 ?

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

na razie nic się nie dzieje ku zmartwieniu wielu forumowiczów którzy liczą na spadki konkurencyjnych stron

wręcz przeciwnie - ja liczę, że konkurencja będzie wyżej ode mnie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

Są branżę w których nie opłaca się być na pozycjach 1-3 :) lepsza konwersja jest z miejsc 5-6 ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO oraz Google Ads dla wielu firm małych i dużych. 

@ip

np. "pozycjonowanie stron - pozycje 4-6 za free" :)

Zawsze gdy nie wiesz co napisać piszesz głupoty i bzdury, no i robisz za trola. Mam nadzieję (płonną), że kiedyś nauczysz się angielskiego na tye aby napisać "up" zamiast "ip".

@Listopad: branża oświetleniowa i odzieżowa (nie cała).

Im dłużej czytam to forum, tym bardziej mnie zaskakujecie. Tego to już nie rozumiem... Dlaczego niższa pozycja jest lepsza w niektórych branżach?

MOże to zmęczenie materiału ? Oglądasz pierwsze pozycje i produkty i przy kolejnym produkcie na innej stornie już jesteś znudzony i klikasz "kup" ? :)

Wracając do updejtu algorytmu: im częściej o tym piszecie tym szybciej wywołacie wilka z lasu - samospełniajace się proroctwo :P

@zgred chętnie zaprosze kilak osób do dyskusji (jakieś moje alterego ) jeszcze aby wilk wyszedł z lasu , tylko dla kogo będzie zły ten wilk :> to był ten ubdajt czy go nei było bo już nie wiem, co mówią monitoringi ?

https://blog.performancemedia.pl/serp-quake

https://www.e-weblink.com/statistic.php?lang=en

? można to jakoś interpretować ?

Podaruj 1% Oli Borwik

Wspieraj charytatywnie na SEO forum PIO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności