Skocz do zawartości

Pierwszy update algo w 2014 ?

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu G weszło do Niemiec (oficjalnie) a to już niedaleko do Nasz. Może poczekajcie na coś większego (np łubudu) bo na razie goracy temat, wszyscy obserwują a treści nei ma :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zauważyliście jak adwordsy są pięknie wtopione w serpy nawet nie ma tła tylko pomarańczowy banerek, który mocno skupia wzroka na reklamie, a potem odrau 4 obrazki i adwordsy wyglądają jak zwykłe serpy :)

Tyle że, na przemian stare tło i nowe się pokazuje, więc nie zawsze można to zauważyć.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

do Nasz

Nie wiem dlaczego moja zona mnie poprawia, podobno mówi się do nas. Ja jestem z Pragi a ona z innej dzielnicy, chyba w tym szkopuł. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Szlaf: akurat napisałem Nasz tak specjalnie :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Updejtu nie ma - czyscili ALNy we Francyi, teraz czyszczą Niemcy ...

Patrząc na tempo wyrzucania stron niegoolowskich z pierwszej strony serpów kosztem serwisów googlowskich i reklam Adwords, to za 2-3 lata nie będzie ich niemal wcale. Amazon to przewidział i zaczął kampanię mająca na celu przekonac użytkowników do wyszukiwania produktów bezpośrednio na stronie Amazona. Podobno kampania była bardzo udana. Oczywiście takie rzeczy są tylko dla dużych graczy. Ja prowadze spory serwis tematyczny i też staram się jakoś tam, w miarę swoich możliwości zwiększać świadomość marki. Ilosć wejśc bezpośrednich wzrosła mi w ciągi roku z 12,5% do 14%, za rok chce mieć minimum 16%. Realnie jest pewnie więcej bo wiele osób wchodiz na stronę wpsiując domenę w pasek googla.

Sprzątanie po zgonach https://sprzataniepozgonach.pl/

Dezynfekcja i dezynsekcja https://www.isotech-pestcontrol.pl/
Ptaszyniec kurzy https://zwalczanie-ptaszynca.pl/

Oj będzie się działo... U mnie od kilku dni większe zamrożenie dla starych jaki nowych domen.

Moja kula przepowiada, pioruny, tornado i co najgorsze mocną burzę w serpach.

Dziś były przymiarki, ale wielkie tasowanie będzie jutro, plus minus 2 dni :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności