Skocz do zawartości

Pierwszy update algo w 2014 ?

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Bart. przetasowania algo są ważne przy robieniu seo w każdej technice, nawet "napierdzielać" linkami trzeba umieć :D

ale faktycznie raczej w seprach spokój, może to było pokłosie zbanowania następnych link networks i jakiś tam pokazówek.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Ar4 widzę że masz typowo Polskie podejście - czyli jak komuś idzie w górę to najlepiej niech go uwalą... Ja uważam że "każdy orze jak może" a czy uwalą Intrudera czy Zgreda ( sorki stary ale uważam że jesteś czysty jak łza) to nie nasza w tym głowa. Skup się lepiej na swoich serwisach bo Kraken już blisko :)

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

Czy ty uważasz, że ja czekam na kogoś uwalenie? Nie, ja tylko stwierdzam fakty, że cały internet to jedna wielka manipulacja i praktycznie wszystko powinno być uwalone...

Jak uwali mój serwis czy kogoś innego to sorry ale podały te serwisy kolejne wymysły Google i nikt nie ma na to wpływu.

przetasowania algo są ważne przy robieniu seo w każdej technice

Wiadomo :) ale nie widzę jakichś szczególnych zmian, po prostu zwykłe wahania jak co dzień dla pewnej grupy stron, a w takich tematach wypowiadają się zazwyczaj osoby co mają po 1 stronie i to jest po prostu śmieszne :) Bo piszą, że im spadło i o!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności