Skocz do zawartości

Kreator home.pl - ograniczenia

adsensepytacz

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie i pozwólcie że przedstawię Wam mój problem:

Prowadzę portal www.polglish.pl przy wykorzystaniu hostingu i kreatora stron dostarczanego przez home.pl. Podczas ostatniej rozmowy z konsultantem dowiedziałem się, że ten kreator jest prosty i nie może obsłużyć zbyt dużej ilości treści (piszę w skrócie, aby nie wchodzić zbytnio w detale).

I stąd moje pytanie do osób również działających na kreatorze home.pl - czy jeżeli notatki w działach dodawane są w systemie blogowym tak jak ma to miejsce w poszczególnych działach mojej strony to kreator sobie z nimi poradzi, nawet jeżeli będzie ich dużo ? Tak samo - chciałbym dodać kilka dodatkowych kategorii menu - gdyż stronę planuję w obrębie tych kategorii głównych które stworzyłem znacznie rozwijać, a boję się że w którymś najmniej odpowiednim momencie kreator się zbuntuje.

Czy ktoś ma może stronę dosyć rozbudowaną tworzoną przy pomocy tego kreatora i mógłby odpowiedzieć na moje pytanie odnośnie ograniczeń tego kreatora ? Za wszelką pomoc byłbym ogromnie wdzięczny :)

Tylko szkoda mi teraz wszystkiego przenosić bo sporo czasu zajęło mi opracowanie obecnego wyglądu i funkcjonalności strony :)

Z biegiem czasu będziesz miał coraz więcej kłopotów z ich oprogramowaniem a im wcześniej się przeniesiesz tym będziesz miał mniej do roboty.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności